Νίνο: «Όποιος λέει ψέματα...» - Η αινιγματική ανάρτηση μετά τα unfollow με τη Ζόζεφιν

Σύννεφα στη σχέση του κατά τα άλλα ερωτευμένου ζευγαριού...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίνο με τη Ζόζεφιν προσπάθησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας τον πρώτο καιρό, ωστόσο μερικές φωτογραφίες τους πρόδωσαν και έτσι αποφάσισαν να σταματήσουν το κρυφτό, παραμένοντας διακριτικοί, καθώς δεν τους αρέσει να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή και να συζητιούνται για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο τραγουδιστής έχει και δύο παιδιά.

Παρόλα αυτά, οι κινήσεις τους το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει μεγάλο σούσουρο γύρω από τα ονόματά τους και δεν έχουν καταφέρει να αποφύγουν να βλέπουν το όνομά τους στα πάνελ και τα site. Ο λόγος είναι, συγκεκριμένα, το δεύτερο unfollow που έγινε σε πολύ μικρό διάστημα μεταξύ τους.

Η αινιγματική ανάρτηση του Νίνο μετά το δεύτερο unfollow με τη Ζόζεφιν

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο και αμέσως οι φήμες που τους θέλουν να περνούν κρίση στη σχέση τους φούντωσαν. Την πρώτη φορά που έγινε το unfollow δεν κράτησε για πολύ και διέψευσαν τα όσα ακούστηκαν με μία κοινή και πολύ τρυφερή τους φωτογραφία (δείτε την εδώ), αλλά αυτή τη φορά δεν συνέβη το ίδιο.

Εκείνος, μάλιστα, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Threads: «Όποιος λέει Ψέματα θα έχει και Μπερδέματα, και όποιος λέει την αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια», επισήμανε και το κοινό του ερμήνευσε με ποικίλους τρόπους.

Δείτε επίσης: Νίνο: «Ήταν...» - Απάντησε πρώτη φορά για το block στο instagram ανάμεσα σε εκείνον και στη Ζόζεφιν

Αινιγματική ανάρτηση Νίνο μετά το unfollow στη Ζόζεφιν