Ζόζεφιν - Νίνο: Η κοινή τους φωτογραφία μετά τα unfollow και τις φήμες περί χωρισμού

Το διέψευσαν

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού δίνει - μετά την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - και η Ζόζεφιν, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H τραγουδίστρια δημοσίευσε σήμερα, Δευτέρα 18/3, μία κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της Νίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι στον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνά μια κρίση στην σχέση του, κυρίως μετά τα unfollow που έκανε ο ένας στον άλλο στο Instagram. Στην συνέχεια, ανέβασαν στα story τους, στίχους από τραγούδια τους που ήταν σαν να απαντούν ο ένας στον άλλον (δείτε εδώ).

Η νέα κοινή ανάρτηση της Ζόζεφιν και του Νίνου

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΟΖΕΦΙΝ -ΝΙΝΟ

Τι δήλωσε πριν από λίγες ημέρες

Η Ζόζεφιν έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/3 με την τραγουδίστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Νίνο και όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για το ζευγάρι.

«Δεν ξέρω τι λες (περί unfollow) αλλά δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου ειδικά αυτήν την ημέρα. Δεν ενοχλεί κάτι καθόλου, είναι όλα τέλεια», είχε αρχικά η Ζόζεφιν και για το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision σχολίασε: «Πολύ ωραίο, πάρα πολύ ωραίο, έγινε χαμός στα trends. Περιμένουμε να το δούμε στη σκηνή. Μου φαίνεται αστείο αυτό με το ''Τα, τα,τα'' αλλά μπορεί να κάνω λάθος».