Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Χρήστος Μάστορας: Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί που δίνει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνει τέλος στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις κοινές τους αναρτήσει να είναι αρκετά συχνές (δείτε εδώ). Ωστόσο, τελευταία, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν τους ήθελαν να περνούν κρίση στην σχέση τους.

Αφορμή, στάθηκε τόσο το βίντεο της Γαρυφαλλιάς στο Tik Tok που αφήνει ορισμένα υπονοούμενα και αιχμές γράφοντας: «Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι» αλλά και το unfollow, που έκαναν ο ένας στον άλλον (δείτε εδώ τα πειστήρια).

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που δίνει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σήμερα, η η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον σύντροφο της Χρήστο Μάστορα, διαψεύδοντας έτσι όλες τις φήμες περί κρίσης στην σχέση τους.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΚΑΛΗΦΩΝΗ

Οι αναρτήσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορα γιόρτασαν και δημόσια μέσα από τρυφερές αναρτήσεις στα social media. Το μοντέλο - επιχειρηματίας έσπευσε να δημοσιεύσει δύο βίντεο με τον τραγουδιστή στο instagram προφίλ της. Το πρώτο μάλιστα είναι πιο χιουμοριστικό από το ταξίδι, που είχε κάνει το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι στα Γιάννενα.

Το δεύτερο insta story της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ήταν πολύ πιο ρομαντικό έχοντας φτιάξει ένα συλλεκτικό βίντεο με στιγμές που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες μαζί με τον αγαπημένο της.

«Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.