Ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι: Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα

Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το γνωστό μοντέλο, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το reality μόδας "Greece’s Next Top Model", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Star, και ο δημοφιλής και αγαπημένος τραγουδιστής του συγκροτήματος "Μέλισσες", Χρήστος Μάστορας, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους περνάνε αρκετό χρόνο μαζί παρά το βαρύ πρόγραμμα, που έχουν και οι δύο εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, όμως φαίνεται, πως τον τελευταίο καιρό χάρη του γεγονότος, ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη, μετά από ένα χρόνο σχέσης (δείτε εδώ φωτογραφίες από το λαμπερό σπίτι τους).

Μπορεί να αποφεύγουνε τις δημόσιες εμφανίζεις, αλλά και να αποφεύγουν να μιλάνε για τα προσωπικά τους, ωστόσο εκείνη κατά διαστήματα ανεβάζει μερικές φωτογραφίες στους στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί. Κάτι αντίστοιχο, έκανε και σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, δημοσίευσε μία εικόνα των δυο τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή story, που είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι.

Η γλυκιά φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το Χρήστο Μάστορα

Το γνωστό μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία, που είναι αγκαλιασμένοι με το σύντροφό της, τον αγαπημένο τραγουδιστοί, μέσα από το ασανσέρ του σπιτιού τους. Την εικόνα συνόδευσε ένα emoji με μία κόκκινη καρδιά.

μάστορας σχέση

Οι τρυφερές δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: