Με στενό μακρυμάνικο φόρεμα, ζιβάγκο και αθλητικά - Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μαζί με την συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο στην οποία έκλεψαν τα βλέμματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (δείτε εδώ γιατί), πραγματοποιήθηκε και εκείνη του Χρήστου Μάστορα στο θέατρο Λυκαβηττού, με την οποία έκλεισε η καλοκαιρινή του περιοδεία.

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα να τον στηρίζει και να τον θαυμάζει, καθώς όλο το καλοκαίρι τον ακολουθούσε από πόλη σε πόλη και από νησί σε νησί σε κάθε του εμφάνιση.

Η εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε ανάμεσα στο πλήθος και η ίδια δεν δίστασε να ποζάρει μπροστά στην κάμερα, φορώντας ένα γκρι κολλητό φόρεμα, ζιβάγκο, με μακριά μανίκια και αθλητικά παπούτσια. Είχε επιλέξει να βαφτεί ελάχιστα και πολύ φυσικά, ενώ τα μαλλιά της είχαν μία ελαφριά κίνηση.

Δείτε επίσης: Αγκαλιασμένοι κάτω από την Ακρόπολη: Η νέα φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα

Καληφώνη συναυλία Μάστορα

συναυλία Χρήστου Μάστορα

Η δημόσια ερωτική της εξομολόγηση για τον έρωτά της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 12/9, και κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, καθώς οι δύο τους έχουν γίνει πιο εκδηλωτικοί και μέσα από τα social media.

Απάντησε, λοιπόν, για τα συναισθήματά της για εκείνον, εξηγώντας πως φοβάται μήπως το "χαλάσει" από την χαρά της, ενώ απάντησε "ανοιχτά" και για το ενδεχόμενο ενός γάμου μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα δώρα υπερπαραγωγή του Χρήστου Μάστορα

«Κάθε μέρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του, ισχύει, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου και να τα γρουσουζεύω. Ό,τι είναι το δείχνω στα social μου», είπε αρχικά και έπειτα εξήγησε: «Δεν σκεφτόμαστε το γάμο, αλλά και να το σκεφτόμασταν δεν νομίζω ότι θα το επικοινωνούσαμε».