Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα δώρα υπερπαραγωγή του Χρήστου Μάστορα

Το μίνι φόρεμα και η τούρτα έκπληξη του τραγουδιστή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα δώρα υπερπαραγωγή του Χρήστου Μάστορα

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, όπως και η ίδια έχει δηλώσει αρκετές φορές τόσο σε Q&A όσο και σε σπάνιες συνεντεύξεις της. Και να μην το δήλωνε βασικά, είναι ολοφάνερο. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει βάλει σε μια τάξη και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της και ζει την κάθε μέρα με χαμόγελο! Η χθεσινή (23/8) μάλιστα, ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνη αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν κι εννοείται μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πάρτι με λίγους και καλούς σε σπίτι επέλεξε να κάνει το γνωστό μοντέλο με θέμα «Barbie» αφού τόσο η διακόσμηση όσο και η στιλιστική επιλογή της ίδιας είχαν διάφορες ροζ girly αποχρώσεις, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι αναρτήσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Το δώρο του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας εννοείται πως ήταν εκεί, στο πλευρό της, κάνοντας την να χαμογελάει ακόμα περισσότερο αφού επέλεξε σαν πρώτο δώρο να της δώσει δυο... μπάρμπι η μια από αυτές μάλιστα ήταν τραγουδίστρια κι έκανε και λογοπαίγνιο με το επίθετο της Γαρυφαλλιάς, «Καληφώνη» ή αλλιώς δηλαδή καλήφωνη! Εννοείται, όμως, πως το δώρο του δεν ήταν μόνο αυτό...

Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το... τρελό δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Μια τσάντα Prada ήταν το πραγματικό της δώρο την οποία όπως φαίνεται λάτρεψε η Γαρυφαλλιά! Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο άλλωστε μετά τα όσα έκανε ο τραγουδιστής για την Γαρυφαλλιά όταν έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης (δείτε εδώ την έκπληξη που της είχε κάνει).

Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το... τρελό δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Και στο βίντεο που ανέβασε την επόμενη ημέρα επεξήγησε το story του δώρου...