Καληφώνη & Μάστορας 1 χρόνο μαζί - Η ρομαντική έκπληξη με σαμπάνια, τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και βεγγαλικά (Βίντεο)

Δείπνο σε εστιατόριο με πισίνα στην Κρήτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καληφώνη & Μάστορας 1 χρόνο μαζί - Η ρομαντική έκπληξη με σαμπάνια, τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και βεγγαλικά (Βίντεο)

Μας πήρε καιρό να μάθουμε και επίσημα από το στόμα τους, πως είναι ζευγάρι και πλέον γιορτάζουν δημόσια την επέτειο για τον ένα χρόνο σχέσης! Ο λόγος για το πιο hot και full in love ζεύγος της ελληνικής showbiz - Μάστορας και Καληφώνη.

Στην Κρήτη βρίσκεται ο τραγουδιστής και το μοντέλο με τον πρώτο να έχει ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη στο κορίτσι του για την επέτειό τους! Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 2/8 στο instagram της Καληφώνη (δείτε εδώ το τραγούδι, που θα βγάλει ο Μαστορας για την καλή του).

Όπως λοιπόν βλέπουμε οι δύο τους δειπνούσαν ρομαντικά στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου, όταν ξαφνικά έπεσαν βεγγαλικά με το σερβιτόρο να εμφανίζει μία τούρτα, δίνοντας στο Μάστορα μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία και προσέφερε στη Γαρυφαλλιά.

Η Καληφώνη δεν πίστευε στα μάτια της με όσα συνέβαιναν ξαφνικά μπροστά της, δίνοντας ένα καυτό φιλί στο στόμα του αγαπημένου της!

Το ρομαντικό δείπνο για την επέτειο του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Happy Anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σούσουρο στο tik tok με το βίντεο της Καληφώνη από διακοπές της με το Μάστορα

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social δημοσιεύθηκε λίγους μήνες πριν, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι (δείτε την εδώ). Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Επαγγελματικά όλα είναι δρομολογημένα κι από τις δυο πλευρές (δείτε εδώ με ποιον θα τραγουδά τη νέα σεζόν ο Χρήστος με τις Μέλισσες) ενώ και στα προσωπικά τους φαίνεται πως οι δυο τους έχουν βρει την χρυσή τομή για να πορεύονται μαζί.

Μπορεί στην αρχή, λοιπόν, της σχέσης τους να ήθελα να το κρατήσουν κρυφό αλλά από την στιγμή που έγιναν οι πρώτες τους δηλώσεις δημόσια, πλέον δεν διστάζουν να μοιράζουν - με όριο πάντα - κάποιες στιγμές τους δημόσια, μέσα από την δύναμη που τους δίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γαρυφαλλιά συγκεκριμένα που χρησιμοποιεί instagram και tik tok πάρα πολύ, το βράδυ της Πέμπτης 20/7 δημοσίευσε ένα άκρως ερωτικό βίντεο, με τρυφερά βίντεο που έχει τραβήξει στο πλευρό του Χρήστου κατά την διάρκεια ταξιδιών που έχουν κάνει μαζί.

Πίσω από το βίντεο ηχεί το τραγούδι της Lana del Rey, Young and Beautiful.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο βίντεο πήρε σε ελάχιστες ώρες χιλιάδες likes και σχόλια!

«Να είστε πάντα ευτυχισμένοι», «Μα τι ταιριαστό ζευγάρι που είστε. Φτου», «η κοπέλα ζει το όνειρο», ήταν κάποια από αυτά!