Έγραψε τραγούδι για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη - Η αποκάλυψη του Χρήστου Μάστορα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μάστορας - Καληφώνη - Instagram
Μάστορας - Καληφώνη - Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε συνέντευξη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη από το συγκρότημά του ''Melisses'' στην κάμερα του Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 15/6 σε εξωτερικό χώρο.

Τα αγόρια μιας από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες μπάντες της Ελλάδας μίλησαν για όσα έχουν ετοιμάσει για φέτος το καλοκαίρι με την περιοδεία τους και στη συνέχεια έκαναν προσωπικές αποκαλύψεις.

Σε ερώτηση, που αφορούσε στις σχέσεις τους και στο τραγούδι, που θα τους αφιέρωναν ο Χρήστος Μάστορας είπε από τη μεριά του, πως αυτό, που θα έλεγε στη Γαρυφαλιά Καληφώνη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παπαδέλη: Πώς είναι σήμερα η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα - Κάνει θραύση στο Tik Tok

Το τραγούδι που θα αφιέρωνε ο Χρήστος Μάστορας στην σχέση του

«Δεν έχει βγει ακόμα. Εννοώ έχει γραφτεί δεν κυκλοφορήσει ακόμα, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον σύντροφό της

Σε γνωστή εκδήλωση μόδας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε κατά την διάρκεια της βραδιάς στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ και ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της.

Μάλιστα, η ίδια ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις, του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ. Εεεε εντάξει, ζηλεύω» είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Αμέσως μετά, ρωτήθηκε για τα φιλιά Χρήστου Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή πάνω στην σκηνή (δείτε εδώ), τα οποία είναι φυσικά μέρος του σόου τους στο Έναστρον: «Όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Είναι ένα σόου, το έχω δει τόσες φορές και γίνεται κάθε φορά το ίδιο και το ίδιο. Καμία σχέση».