Χριστίνα Παπαδέλη: Πώς είναι σήμερα η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα - Κάνει θραύση στο Tik Tok

Τα βίντεο της φτάνουν μέχρι και μισό εκατομμύριο views!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Από τότε που μπήκε στον χώρο της ελληνικής showbiz προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από την προσωπική του ζωή δημοσιογράφους και κάμερες, αλλά κάποιες φορές δεν είναι εφικτό. Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να έχει γίνει γνωστός μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά κατά καιρούς έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα με τις σχέσεις του.

Σήμερα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, αλλά πριν από λίγα χρόνια, και συγκεκριμένα το 2021 χώρισε από μια σχέση δυο χρόνων με την Χριστίνα Παπαδέλη.

Η Χριστίνα Παπαδέλη συμμετείχε στο My Style Rocks και παρά το γεγονός πως ήταν αρκετό καιρό μαζί και οι δυο κρατούσαν σιγή ιχθύος τόσο σε κάμερες όσο και σε media. Όλοι γνώριζαν δηλαδή πως είναι μαζί, ενώ εκείνοι δεν μιλούσαν καθόλου γι' αυτό. Λίγο καιρό μετά την σπάνια δημόσια εμφάνιση που είχαν κάνει στην βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, όπου ο τραγουδιστής ήταν νονός (δείτε εδώ αποκλειστικές μας φωτογραφίες), έγινε γνωστό πως η σχέση τους τελείωσε κι όχι κάτω από πολύ καλές συνθήκες.

Λίγους μήνες αργότερα, σε μια συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι γνώριζαν αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα”

Από το 2021, λοιπόν, μετά τον χωρισμό αυτό, η Χριστίνα Παπαδέλη έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, για πολλούς λόγους, ενώ μένει πολύ ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο instagram αλλά και στο Tik Tok. Αρκετά βιντεάκια της μάλιστα στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει viral ακουμπώντας μέχρι και μισό εκατομμύριο σε views!

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Παπαδέλη στο Tik Tok