Με φόντο την έρημο - Η πρώτη κοινή ανάρτηση Καληφώνη με Μάστορα από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι

Λάμπουν από ευτυχία και δε κρύβουν πια την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Το πρώτο τους ταξίδι στο Ντουμπάι απολαμβάνουν αυτές τις μέρες ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, οι οποίες εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να μην κρύβονται και να δείχνουν φανερά την σχέση τους.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο πριν μερικές μέρες -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Το ζευγάρι λοιπόν είναι τρελά ερωτευμένο για αυτό και θέλησε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας τις διακοπές του στο Ντουμπάι.

Τόσο η Γαρυφαλλιά όσο και ο Χρήστος έχουν δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης 5/3, ήρθε και η πρώτη κοινή τους ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η καλλονή πρώην παίκτρια του GNTM δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου ανάμεσα στις οποίες είδαμε κι ένα τρυφερό της στιγμιότυπο με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση Καληφώνη με Μάστορα από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι

Η πρώτη κοινή ανάρτηση Καληφώνη με Μάστορα από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι δημόσια

Πριν μερικές μέρες μάλιστα, επιβεβαίωσε την σχέση τους και με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.