«Είμαι πολύ ερωτευμένη! Δεν μου έχει πει ποτέ να...» - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

«Δεν χωρίσαμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ ερωτευμένη! Δεν μου έχει πει ποτέ να...» - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Μπορεί η είδηση της σχέσης τους να ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας δεν την είχαν παραδεχτεί, ενώ απέφευγαν τις ερωτήσεις που τους γινόντουσαν, παρόλο που είχε επιβεβαιωθεί και με ντοκουμέντα.

Όπως φαίνεται όμως, τα παιδιά έφτασαν στα όρια τους μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, έπειτα από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο του τραγουδιστή.

Αν θυμάστε καλά, ένας θαμώνας του κέντρου είχε φλερτάρει με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας σε έξαλλη κατάσταση τον έβρισε από την σκηνή, του έκανε νοήματα να φύγει, ενώ ζήτησε να τον διώξουν από το κέντρο και πως τα ποτά τους είναι κερασμένα από τον ίδιο - δείτε το βίντεο.

Όπως είχε ειπωθεί, μετά το περιστατικό αυτό, υπήρξαν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους και υπήρξαν σχόλια χωρισμού, λόγω της αντίδρασης που είχε το μοντέλο την ώρα του επεισοδίου.

Την σχέση τους όμως επιβεβαίωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, μην μπορώντας άλλο να ακούει και να διαβάζει τα όσα βγαίνουν για την σχέση τους, αποφάσισε να παραδεχτεί πως είναι μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και όχι μόνο αυτό. Ανέφερε πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα τους και πως δεν χώρισαν ποτέ όπως είπαν πολλοί.

Το μοντέλο είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», αποκάλυψε.

«Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι», εξομολογήθηκε.

«Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί» είπε μεταξύ άλλων.