Η κίνηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την ώρα που ο Μάστορας φώναζε στο μικρόφωνο «Δε ντρέπεσαι βλάκα»

Φωτογραφικά ντοκουμέντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας απασχολεί τόσο τα μέσα με την προσωπική του ζωή. Από πάντα, φρόντιζε να κρατά χαμηλούς τόνους. Με τις προηγούμενες του σχέσεις έκανε μηδαμινές κοινές εμφανίσεις ενώ τώρα... μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τον έρωτα αυτό αλλά η εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη σε πρώτο τραπέζι πίστα κάθε φορά που τραγουδά ο Χρήστος και το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Έναστρον το «φωνάζουν» από μόνα τους.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε ο Χρήστος Μάστορας για τα μάτια της αγαπημένης του άρχισε να φωνάζει και να βρίζει πάνω στην πίστα, έναν θαμώνα, γνωστό ποδοσφαιριστή (δείτε εδώ ποιος φέρεται να είναι), ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί ήταν άκρως διαχυτικός απέναντι από το πρώην μοντέλο του GNTM.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν άρχισαν να διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο (δείτε τα εδώ όλα) ενώ για όποιους παρακολουθούν στενά την Γαρυφαλλιά μέσω των social media, ήταν παιχνιδάκι να την εντοπίσουν στο παρακάτω βίντεο.

Η Γαρυφαλιά εκείνο το βράδυ φορούσε μια στενή φούστα και μια στράπλες μπλούζα με ένα sexy σκίσιμο. Το μαλλί της ήταν πιασμένο πάνω.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Οπότε, εμείς την εντοπίσαμε στο βίντεο να στέκεται όρθια και την ώρα που ο Χρήστος αρχίζει να φωνάζει «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι» εκείνη φαίνεται αμήχανη να κοιτά την πίστα και μετά το πάτωμα βάζοντας το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της - μάλλον από ντροπή. Στη συνέχεια μιλά με τους υπεύθυνους και την παρέα στο τραπέζι της ενώ λίγο πιο δεξιά παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Μάλλον, εκεί βρισκόταν ο άντρας που έγινε η αιτία και αφορμή για να ξεσπάσει ο Χρήστος.

Καληφώνη Μάστορας

Διαβάστε επίσης: Είχαν εξαφανιστεί για μέρες - Οι πρώτες αναρτήσεις της Καληφώνη και του Μάστορα λίγες ημέρες μετά το περιστατικό

«Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου...» - Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα στον Λιάγκα μετά τον καβγά

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Δευτέρα 17/1, το βράδυ εκείνο διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο και είχε επικοινωνία με τον Χρήστο Μάστορα λίγο αφότου συνέβη το σκηνικό, το οποίο όμως δεν πρόλαβε καθώς ότι είχε φύγει.

«Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω. Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”.

Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”».