Είχαν εξαφανιστεί για μέρες - Οι πρώτες αναρτήσεις της Καληφώνη και του Μάστορα λίγες ημέρες μετά το περιστατικό

«Καλησπέρα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχαν εξαφανιστεί για μέρες - Οι πρώτες αναρτήσεις της Καληφώνη και του Μάστορα λίγες ημέρες μετά το περιστατικό

Πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 16/1, έγινε γνωστό πως στο μαγαζί που τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας επικράτησε κομφούζιο το Σαββατοκύριακο, όταν ο τραγουδιστής ενώ ήταν πάνω στη σκηνή άρχισε να φωνάζει κάποιον «βλάκα» από το μικρόφωνο (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο αργότερα μαθεύτηκε πως γνωστός ποδοσφαιριστής φλέρταρε την - ανεπίσημη, αφού κανείς δεν το έχει παραδεχθεί δημόσια - κοπέλα του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, κι εκείνος έγινε έξαλλος.

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές μάλλον για τους ίδιους αφού όλο και περισσότερα έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ τι έκανε η Γαρυφαλλιά την ώρα που ο Μάστορας φώναζε έξαλλος από το μικρόφωνο), με εκείνους να απέχουν από παντού, μέχρι κι από τα social, που το πρώην μοντέλο του GNTM είναι γενικά άκρως ενεργό.

Την Τετάρτη, όμως, (18/1) φαίνεται πως η «κανονικότητα» τους χτύπησε την πόρτα αφού, λες και ήταν συνεννοημένοι ένα πράμα, έκαναν και οι δυο αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Οι αναρτήσεις Μάστορα - Γαρυφαλλιάς

Ο τραγουδιστής από την πλευρά του δημοσίευσε κάτι που αφορούσε τα επαγγελματικά του. Μια κίνηση που δε μας ξάφνιασε αφού προφανώς όσοι ακολουθούμε και παρακολουθούμε τον Χρήστο Μάστορα γνωρίζουμε πως ουδέποτε έχει σχολιάσει ή ασχοληθεί με τα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή.

Χρήστος Μάστορας βλάκας έναστρον

Η Γαρυφαλλιά, δε, δημοσίευσε μια χιουμοριστική φωτογραφία στην οποία γραφόταν «Καφές όχι για να βγει η μέρα, για να βγει η ώρα και βλέπουμε...»...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Μάστορας

Ενώ αργότερα ανέβασε βιντεάκια από το γυμναστήριο όπου την έδειχναν να κάνει προπόνηση χαλαρή και χαμογελαστή!