Επώνυμος και πολυσυζητημένος: Αυτός φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπροστά στα μάτια του Χρήστου Μάστορα

«Να φύγει αυτό το τραπέζι, κερασμένο από μένα! Δεν ντρέπεσαι ρε βλάκα;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επώνυμος και πολυσυζητημένος: Αυτός φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπροστά στα μάτια του Χρήστου Μάστορα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν το τελευταίο 24ωρο βίντεο που δείχνουν τον Χρήστο Μάστορα έξαλλο πάνω στην σκηνή του Έναστρον να τσαμπουκαλεύεται με θαμώνα του μαγαζιού για τα μάτια της κοπέλας του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη (δείτε τα εδώ όλα).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ενημέρωσαν τη Soula Glamorous, αιτία για το ξέσπασμα του Μάστορα, ήταν πως αυτός ο θαμώνας φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά. Μάλιστα, ήταν τόσο ενοχλημένος ο Μάστορας, που ζήτησε να αποχωρήσει με την παρέα του από το μαγαζί και είπε πως θα καλύψει ο ίδιος το κόστος.

Μάστορας Καληφώνη

Το πιο juicy στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω θαμώνας είναι παίκτης του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφεραν και οι αυτόπτες, αλλά και ο έγκριτος σε θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον SportFM.

Η Soula δημοσιεύει και συνομιλία της όπου λέγεται ότι πρόκειται για τον Πεπ Μπίελ, τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού.

Μάστορας πλακώθηκε για Καληφώνη

Το οποίος μετά από λίγο κατέβασε και ανάρτησε αυτό:

Μέλισσες μάστορας

Τι πραγματικά έγινε με τον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα βέβαια με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 17/1 υπήρξε παρεξήγηση για λάθος λόγο.

Η ώρα ήταν περασμένη και στον Χρήστο Μάστορα δόθηκε η εντύπωση πως κάποιος θαμώνας από τα μπροστά τραπέζια του μαγαζιού φλέρταρε την αγαπητικιά του με λάθος τρόπο, παρενοχλούσε το κορίτσι του με απρεπής κινήσεις και χειρονομίες, όντας φορτικός. Δημιουργήθηκε ένταση και ήρθαν οι άνθρωποι της ασφάλειας για να δουν τι συνέβη.

Όταν όμως ο ίδιος έφυγε από την πίστα και ενημερώθηκε ότι κανείς δεν πρόσβαλε την κοπέλα του φρόντισε να εκτονώσει την κατάσταση πριν διαρρεύσουν τα βίντεο αυτά. Ενεπλάκη μάλιστα και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και τα πράγματα ηρέμησαν.

Να τονιστεί πως ο Χρήστος Μάστορας αποθεώθηκε πολύ στο διαδίκτυο μετά τα βίντεο αυτά, αφού φαίνεται ένας άντρας που προσπάθησε να προστατεύσει την κοπέλα του.