Διέλυσε το σχήμα με τον Αργυρό και υπέγραψε με το Μάστορα - Έτσι ανακοίνωσε ο Ρουβάς τη νέα του συνεργασία

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η νυχτερινή Αθήνα πήρε φωτιά μέσα από τη συνύπαρξη επί σκηνής του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό με το Teatro να σφύζει από κόσμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που τραγουδούσαν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Μέσα από πρόσφατο ρεπορτάζ έγινε γνωστό, πως το σχήμα διαλύθηκε, καθώς ο Ρουβάς υπέγραψε για το Σεπτέμβρη μια συνεργασία, που θα συζητηθεί πολύ και σε κάθε περίπτωση θα απογειωθεί από τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Άφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάνω στη σκηνή - Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά για την γιορτή και τα γενέθλιά του

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τη νέα του συνεργασία

Ο λόγος για το Σάκη Ρουβά και τις Melisses με τον πρώτο να επιβεβαιώνει μέσα από ένα insta story τα ευχάριστα, που ετοιμάζει εκείνος και ο Χρήστος Μάστορας.

Ρουβάς - Mάστορας

Τι συνέβη με Ρουβά και Αργυρό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/6 στο Happy Day από την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Ρουβάς έκλεισε με τις Μέλισσες!

«Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το πολιτικό θα εξειδικευτούμε και στης νύχτας. Με πήρε τώρα μια αγαπημένη μου φίλη στο διάλειμμα και μου λέει γυρνώντας από την Σύμη ανακοίνωσες πως ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες. Λέω μα δεν γίνεται αφού υποτίθεται είχαν συμφωνήσει και μου λέει όχι δεν είχαν υπογράψει, εχθές έδωσαν τα χέρια με τις Μέλισσες θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν με την Δέσποινα Βανδή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.