Άφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάνω στη σκηνή - Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά για την γιορτή και τα γενέθλιά του

«Το φιλαράκι μου έχει γενέθλια σήμερα» φώναζε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάνω στη σκηνή - Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά για την γιορτή και τα γενέθλιά του

Τόσο τα γενέθλια όσο και την ονομαστική του εορτή γιόρταζε χθες, Κυριακή 21/5 ο Κωνσταντίνος Αργυρός για αυτό και ο Σάκης Ρουβάς που μοιράζονται την σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου, του είχε ετοιμάσει μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους συντελεστές του προγράμματος ενώ κρατούσε στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσαν το “Happy Birthday”.

«Το φιλαράκι μου έχει γενέθλια σήμερα» φώναζε ο Σάκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για την σύντροφό του) ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά για την έκπληξη που του ετοίμασε ενώ φυσικά με τη σειρά του ευχήθηκε και στον αδερφό του Παύλο κ την αδερφή του Κατερίνα για τα γενέθλιά του, μιας και είναι τρίδυμα.

Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά στον Κωνσταντίνο Αργυρό για την γιορτή και τα γενέθλιά του

Πότε κάνουν φινάλε

Το Teatro Athens έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες σκηνές διασκέδασης στην Αθήνα και αναδεικνύεται σαν η πιο σύγχρονη πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Μετατρέποντας τον χώρο του σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα clubs στην πόλη, προσελκύει κάθε εβδομάδα χιλιάδες επισκέπτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

Η συνεργασία της χρονιάς στο Teatro Athens είναι αναμφίβολα η εμφάνιση των Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού, οι οποίοι έχουν ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό με την εντυπωσιακή τους παρουσία. Οι επιτυχημένες εμφανίσεις τους συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως τις 27 Μαΐου, εκτός της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου και του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μία μοναδική εναλλαγή μεταξύ των ερμηνειών τους, συνδυάζοντας την καλλιτεχνική τους ευφυΐα με την ενέργεια και τη διάθεση του κοινού. Με ένα εκπληκτικό σετλιστ που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως “Σοκ”, “Ελπίδα”, “Αθήνα μου”, “Έλα Και Θα Δεις”, “Υπέροχη Ζωή” και πολλές άλλες, έχουν καταφέρει να κάνουν το κοινό να χορεύει και να τραγουδάει μέχρι το πρωί. Το νυχτερινό κέντρο προσφέρει ένα συνδυασμό απόλυτης διασκέδασης και μοναδικής ατμόσφαιρας. Το club έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Αν αναζητάς μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στην Αθήνα, τότε το Teatro Athens είναι η ιδανική επιλογή για εσένα μέχρι και τις 27 Μαΐου, όταν θα γίνει το μεγάλο φινάλε. Μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις επιτυχημένες εμφανίσεις των Ρούβα Αργυρού, και να ζήσεις μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση!