«Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου! Είμαι...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή 

«Όσο περνά ο καιρός, το έχω στο μυαλό μου να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου! Είμαι...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή 

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική του ζωή.

Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή

«Οι γονείς μου μού λένε ότι στα απλά βρίσκεται η ουσία κι ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις οικογένεια κι ότι θα καταλάβεις ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή σου. Όσο περνά ο καιρός, το έχω στο μυαλό μου εγώ... Απαντώ όποτε θέλει ο Θεός και όπως τα φέρει η ζωή! Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο αλλά θέλω να κάνω οικογένεια. Πιστεύω θα βρίσκω χρόνο για όλα.

Σαφώς υπήρξαν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είμαι πάρα πολύ happy με τον εαυτό μου και τα πράγματα που έχουν συμβεί, είτε είναι άσχημα είτε καλά.

Και για εμένα είναι δύσκολο να σκέφτομαι ότι για κάποια κοπέλα είναι δύσκολο να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα θεωρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός -δείτε εδώ το δώρο που έκανε στην σύντροφό του.

Η διαφορά ηλικίας του με την Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!