Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει - Το εντυπωσιακό δώρο που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Αλεξάνδρα Νίκα

Έτσι δείχνει την αγάπη του ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει - Το εντυπωσιακό δώρο που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Αλεξάνδρα Νίκα

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή, ωστόσο εδώ και μερικές μέρες έχει βουίξει ο τόπος πως είναι σε σχέση με μια κούκλα 23χρονη, γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα αλλαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο μαζί εδώ και 3 μήνες και πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, προκειμένου να ξεφύγουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, είχε πει πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το δώρο του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό και τα τρυφερά του αισθήματα για εκείνη με ένα κομψό δώρο, ένα εντυπωσιακό ρολόι, που σίγουρα η Αλεξάνδρα δεν θα το βγάλει από το χέρι της.

Να σημειώσουμε πως η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή σπούδαζε στην Καλιφόρνια και το 2022 ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Κανείς από τους 2, όμως, δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση αυτή γιατί την κρατούν όσο περισσότερο κρυφή γίνεται, για αυτό τον λόγο κιόλας δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στα social media!