Αγκαλιασμένοι κάτω από την Ακρόπολη: Η νέα φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα

Η σικάτη εμφάνισή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

«Κάθε μέρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του...», είχε δηλώσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον Χρήστο Μάστορα. Μπορεί το ζευγάρι να κατάφερε να κρατήσει για αρκετό καιρό κρυφή την σχέση του αλλά από τότε που και οι δυο άρχισαν να μιλούν δημόσια γι' αυτό, οι διαδικτυακοί τους φίλοι προσμένουν πως και πως ένα κοινό τους στιγμιότυπα, μια τρυφερή ανάρτηση στα social media, κι αυτή τελικά ήρθε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/9, στο προφίλ του μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, από πρόσφατη έξοδό τους στην Αθήνα, στο οποίο οι δυο τους είναι αγκαλιά κι από πίσω φαίνεται η φωτισμένη Ακρόπολη. Την φωτογραφία, μάλιστα, συνόδευσε κι ένα ματάκι στη λεζάντα μάλλον για να μην τους... ματιάσει κανείς.

Η νέα ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Το ενδεχόμενο μιας οικογένειας

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πριν από λίγες εβδομάδες έκανε το comeback της στο Youtube Channel της με ένα Q&A βίντεο. Τι σημαίνει αυτό; Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα απάντησε επιτέλους σε hot κι όχι μόνο ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

«Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ιδανικό κόσμο να λέω πως όλα γίνονται αλλά δεν γίνονται όλα! Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Ούτε καν. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Πιστεύω κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Θα το καταλάβω και εγώ. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι κάθε μέρα. Κάθε μέρα λέω ότι ίσως να μην είμαι και να μη θέλω οικογένεια.

Όσο μεγαλώνω, τώρα που έκλεισα τα 27 και πάω στα 28, όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή».