«Κάθε μέρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του...» - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε "ανοιχτά" για τον γάμο με τον Χρήστο Μάστορα

Η δημόσια ερωτική της εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 12/9, και κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, καθώς οι δύο τους έχουν γίνει πιο εκδηλωτικοί και μέσα από τα social media.

Απάντησε, λοιπόν, για τα συναισθήματά της για εκείνον, εξηγώντας πως φοβάται μήπως το "χαλάσει" από την χαρά της, ενώ απάντησε "ανοιχτά" και για το ενδεχόμενο ενός γάμου μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα δώρα υπερπαραγωγή του Χρήστου Μάστορα

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα

«Κάθε μέρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του, ισχύει, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου και να τα γρουσουζεύω. Ό,τι είναι το δείχνω στα social μου», είπε αρχικά και έπειτα εξήγησε: «Δεν σκεφτόμαστε το γάμο, αλλά και να το σκεφτόμασταν δεν νομίζω ότι θα το επικοινωνούσαμε».

Γιατί δεν σκέφτεται τον γάμο

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε το comeback της στο Youtube Channel της με ένα Q&A βίντεο. Τι σημαίνει αυτό; Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα απάντησε επιτέλους σε hot κι όχι μόνο ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική απάντησε πως είχε βάλει πριν ένα χρόνο περίπου 0,3 υαλουρονικό κι από εκεί και πέρα κάνει ενυδατώσεις και μεσοθεραπείες. Αν βέβαια κάποια στιγμή έκανε κάτι αυτό θα ήταν ανόρθωση στήθους. Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει δείξει στο διαδίκτυο απάντησε πως παλιότερα ναι, ενώ για τώρα είπε χαρακτηριστικά «Προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή νομίζω».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου απάντησε:

«Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ιδανικό κόσμο να λέω πως όλα γίνονται αλλά δεν γίνονται όλα! Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Ούτε καν. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Πιστεύω κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Θα το καταλάβω και εγώ. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι κάθε μέρα. Κάθε μέρα λέω ότι ίσως να μην είμαι και να μη θέλω οικογένεια.

Όσο μεγαλώνω, τώρα που έκλεισα τα 27 και πάω στα 28, όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή».