Με δερμάτινο μπουφάν και εκκεντρικό παντελόνι η Σπυροπούλου, στα λευκά ο Σταθοκωστόπουλος - Η ιδιαίτερη εμφάνιση στο Ηρώδειο

Στη συναυλία της Άννας Βίσση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης 3/10 πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερη συναυλία από την Άννα Βίσση στο Ηρώδειο και πλήθος κόσμου, διάσημων και μη, βρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν. Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε λίγο πριν καθίσουν στις κερκίδες, με την παρουσιάστρια, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα με την πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και όχι μόνο, να φορά ένα μαύρο τοπ, δερμάτινο μπουφάν και ένα εντυπωσιακό τζιν παντελόνι με μαύρες λεπτομέρειες. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα λευκά, με μία μπλε ζακέτα από πάνω, πολύ γνωστής εταιρείας.

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη συναυλία της Άννας Βίσση

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος συναυλία

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος συναυλία Βίσση

Η εξομολόγηση για τον καλό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον σύζυγό της, Βασίλη, με τα πιο τρυφερά λόγια όσο και στα νέα επαγγελματικά βήματά της.

«Τα κιλά της γέννας χάθηκαν με το τρέξιμο. Έγινε και η βάπτιση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βαπτίσαμε και πήρε και την ευλογία του Θεού. Τέλεια είναι, τώρα στον Βλάσση πάω, έχει έρθει και η μαμά μου από την Ρόδο και είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχω την βοήθειά της. Ο Βασίλης από την άλλη είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον άντρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της ενώ σε ερώτηση για το ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια και για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση απάντησε:

«Αν με ρωτάς, αν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω. Μ' αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει, με κάνει να αισθάνομαι καλά. Σαββατοκύριακο έκανα 6 χρόνια και απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και με την προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα καταλήγεις να δουλεύεις έξι ημέρες, από Τρίτη μέχρι Κυριακή και η μόνη μέρα για το ρεπό σου είναι Δευτέρα που δουλεύουν όλοι».