«Δεν το έχω πει ποτέ, ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μην γεννήσω το παιδί» - Οι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος

«Όταν έφευγε ο Βασίλης έτρωγα, δεν με άφηνε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν το έχω πει ποτέ, ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μην γεννήσω το παιδί» - Οι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 2/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την καθιερωμένη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show και καλεσμένη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια άνοιξε πλήρως την καρδιά της και για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα.

Για πρώτη φορά, εξομολογήθηκε πώς στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της αντιμετώπισε επιπλοκές με τον γιατρό να της δίνει ακόμη και το ενδεχόμενο αποβολής.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή. Όταν έκανα μια τηλεοπτική εμφάνιση ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και είχα επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην τηλεόραση. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία, ότι μπορεί να γεννήσω μέσα σε ένα 24ωρο. Δεν υπήρχε αιτιολογία από τι προέκυψαν αυτά τα προβλήματα.

Το χειρότερο ξέρεις ποιο ήταν; Ότι έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία εξετάσεων που ήθελαν 14 εργάσιμες να βγουν. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν ξέρει αν θα γεννήσω το παιδί. Είδε κάτι και έπρεπε να κάνω εξετάσεις. Του λέω “ποιο είναι το κακό σενάριο;”. Και μου λέει “να χάσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ.

Για 14 μέρες δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Έτρωγα πολύ, τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τότε τα πήρα. Περνούσαν οι μέρες και έλεγα στον Βασίλη να πάρει τον γιατρό γιατί ίσως φοβόταν να μας πει το αποτέλεσμα.

Πήρα κοντά 30 κιλά και γεννήθηκε 2730. Γεννήθηκε 3/1/2023, στις 3:33, στα 2730. Όταν έφευγε ο Βασίλης έτρωγα, δεν με άφηνε. Μια φορά είχα πάρει παγωτό και ήρθε στο σπίτι, χωρίς να τον περιμένω και του λέω “Δεν είναι αυτό που νομίζεις".», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Είχα φάει κόλλημα με τα burger. Ό,τι burger υπάρχει στην Αθήνα το έχω φάει και πολύ αβοκάντο. Και ο μπέμπης τρώει αβοκάντο. Είμαι πολύ μαμά από πάνω αφού μπορώ, όπως θέλω. Ο καθένας είναι όπως θέλει. Δεν πιστεύω στα πρέπει.

Πήγα για μια εξέταση γιατί δεν άκουγα το μωρό. Και μου έλεγε ο Βασίλης να φάω μελομακάρονο να κλωτσήσει. Μου είπε η μαία μου να πάω μια βόλτα. Πάμε στο νοσοκομείο και μου είπε “Δεν θα το ζορίσουμε, θα γεννήσεις”. Της λέω “δεν είμαι έτοιμη. Θα έρθω αύριο. Δεν έχω φτιάξει τα μαλλιά”.

Το είδα μόλις βγήκε, έπαθα σοκ. Πολύ κλάμα. Δεν έχω φωτογραφία νορμάλ στην αρχή. Τον κοιτούσα και έλεγα “Δικό μου είναι αυτό;”. Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ τρεις μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά που δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου».

«Ήμαστε στο δωμάτιο και φέρνει το καρεκλάκι του μωρού και δεν ξέρω πώς μπαίνει το μωρό. Είμαστε 10 λεπτά να δούμε πώς μπαίνει αυτό το μωρό που ήταν και μικρό.

Τα ρούχα που του είχα πάρει ήταν για άλλο μέγεθος, του ήταν πολύ μεγάλα. Στην πρώτη βόλτα κάναμε μία ώρα να δούμε πώς κλείνει το καρότσι. Πήρα την κοπέλα που πήρα το καρότσι και της είπα ότι μου το έδωσε χαλασμένο.

Κόντεψα να πεθάνω με τον αφαλό μέχρι να πέσει. Άστο! Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόμασταν τις νύχτες. Ο Βασίλης το πρώτο τετράμηνο μέχρι τις 6 δεν κοιμόταν, έκανα τη νυχτερινή βάρδια.

Ο θηλασμός ήταν πολύ δύσκολο. Τι πάλευα, ήταν και μικρό, δεν έπιανε. Ίσως κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα κάνεις σωστά. Όταν βγήκα πρώτη φορά να κάνω ψώνια, κόντεψα να πεθάνω. Τα λέει κανείς; Είναι λεπτή ισορροπία».

«Ακούω πολλά»

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω. Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό.

Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου. Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν».

«Θα ήθελα να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση»

«Και θέλω και δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση. Λέω τι ωραία που έχω την ψυχική μου ηρεμία. Πάω κάπου, λέω κάτι και σταματά η ψυχική μου ηρεμία. Μου αρέσει η δουλειά μου, μου αρέσει η επικοινωνία. Δεν ξέρω, μου λείπει», αποκάλυψε επίσης μεταξύ άλλων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το τηλεοπτικό της μέλλον.