Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη απόφαση που πήρε - Η μετακόμιση που θα της αλλάξει την ζωή

Τι συμβαίνει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι τελευταίοι 8 μήνες ήταν οι καλύτεροι της ζωής της αφού πέραν του ότι ο μικρός της μπόμπιρας μεγαλώνει με ταχύτητα φωτός, πριν από λίγες ημέρες βαπτίστηκε κιόλας. Και το όνομα αυτού, Βλάσσης, σαν τον πεθερό της (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την βάπτιση υπερπαραγωγή). Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλώνει μια τρισευτυχισμένη μαμά και... πως είναι έτοιμη να γίνει και μια μαμά - επαγγελματίας.

Η νέα αρχή στην ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 12/9, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι της έχει λείψει αρκετά η δουλειά της κι αυτή την στιγμή είναι έτοιμη να επιστρέψει στον... τόπο του εγκλήματος.

Η μαμά της, δε, που παραχώρησε κι εκείνη δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε πως γνωρίζει ότι η κόρη της ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και γι' αυτό είναι έτοιμη να μετακομίσει μόνιμα Αθήνα για να την στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Υπενθυμίζουμε πως οι γονείς της ξανθιάς παρουσιάστριας μένουν μόνιμα στη Ρόδο, αλλά μετά την γέννηση του μικρού Βλάσση, έρχονται πολύ συχνά στην Αθήνα και κάθονται πάνω από 10 μέρες τόσο για να βοηθήσουν το ζευγάρι όσο και για να χαρούν τον μικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, μάλιστα, η Σπυροπούλου συζητάει για την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ με το Κάτι Ξαναψήνεται. Το project πρόπερσι πήγε πολύ καλά, ο σταθμός ήταν πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα από τότε συζητούσαν την ανανέωσή του και για την επόμενη σεζόν αλλά η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας άλλαξε σε όλους τα σχέδια.

Η σχέση των πεθερικών

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ ευτυχισμένη. Η μητέρα της παρουσιάστριας, μάλιστα, δήλωσε ανοιχτά πως η σχέση τους με τα πεθερικά (τους γονείς του Στάθη δηλαδή) είναι άψογες και ήταν χαρά τους ο μικρός να πάρει το όνομα του... πεθερού!