Μέσα στην χλιδή η βάφτιση του γιου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου! Τα δυο φορέματα της παρουσιάστριας, η μπομπονιέρα και τα πυροτεχνήματα

Στην δεξίωση οι Μέλισσες! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέσα στην χλιδή η βάφτιση του γιου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου! Τα δυο φορέματα της παρουσιάστριας, η μπομπονιέρα και τα πυροτεχνήματα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το βράδυ του Σαββάτου 2/9 βάφτισαν το γιο τους. Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στα Νότια Προάστια, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Από την όμορφη βραδιά δεν έλειψαν και οι φωτογράφοι! Μπορεί ο πολιτικός τους γάμος να έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με την είδηση να γίνεται γνωστά μέσω Instagram (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο τη χαρά για το γιο τους θέλησαν να την μοιραστούν με όλους.

Αρχικά η βάφτιση του μικρού που πήρε το όνομα του παππού του, Βλάσσης, έγινε στο Καβούρι και συγκεκριμένα στον Άγιο Γιώργη. Στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση στο Riviera Coast.

Εντυπωσιακή η Σπυροπούλου στην βάφτιση του γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειχνε άκρως εντυπωσιακή στην βάφτιση φορώντας ένα λευκό στενό μίντι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο. Το συνδύασε με χαμηλό ασημί πέδιλο (δείτε εδώ την εμφάνιση της).

Στην δεξίωση ωστόσο άλλαξε φόρεμα. Συγκεκριμένα επέλεξε μια μάξι χρυσή της άμμου τουαλέτα με κρύσταλλα και σκίσιμο στο πόδι. Αυτή τη φορά ωστόσο συνδύασε το φόρεμα της με πιο ψηλά πέδιλα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτιση γιου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βαφτίσια γιου

Μέσα στην χλιδή η δεξίωση - Η μπομπονιέρα του μικρού Βλάσση

Οι καλεσμένοι που έφταναν στην δεξίωση "μαγεύτηκαν" από την διακόσμηση. Τα χρώματα στα τραπέζια ήταν σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια. Η μπομπονιέρα από την άλλη είχε άσπρα και μπλε κουφέτα ενώ πάνω της είχε ένα μισοφέγγαρο.

Σπυροπούλου μπομπονιέρα

Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος βαφτίσια

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος - Bάφτιση - Γιος

Οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας έδωσαν ρυθμό

Μεταξύ των εκπλήξεων ήταν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες! Το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ρυθμό στο ζευγάρι και στους καλεσμένους. Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και διασκέδασε τους πάντες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.