Όλο νόημα οι αναρτήσεις του Νίνο και της Ζόζεφιν - Τα κρυφά μηνύματα πίσω από τους στίχους

Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Νίνο και την Ζόζεφιν, ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην ελληνική Showbiz, να περνούν κρίση στην σχέση τους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram.

Το ζευγάρι ήταν τρελά ερωτευμένο και πολύ συχνά μιλούσαν στις κάμερες με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Έτσι κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο μέχρι στιγμής.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Νίνο και η Ζόζεφιν

Την Παρασκευή 1/3 λοιπόν, τόσο ο Νίνο όσο και η Ζόζεφιν ανέβασαν στα story τους, στίχους από τραγούδια και κίνησαν την περιέργεια των θαυμαστών τους, καθώς είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζουν. Μάλιστα ήταν σαν να απαντούν ο ένας στον άλλον.

Συγκεκριμένα ο Νίνο έγραψε: «Άστο καλύτερα να μην αγαπηθούμε. Άστο καλύτερα, ούτε καν να γνωριστούμε. Αφού στο τέλος, εσύ κι εγώ θα σκοτωθούμε».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΙΝΟ

Στην συνέχεια η Ζόζεφιν ανέβασε: «Στο λέω αυτή είναι η μοίρα μου και η μόνη αδυναμία μου, να περιμένω θαύματα, ανάθεμα το πείσμα μου»

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΟΖΕΦΙΝ

Η απάντηση της Ζόζεφιν περί χωρισμού με το Νίνο

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν, εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού την ενημέρωσε τι γράφεται, την ρώτησε κιόλας αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αρχικά η Ζόζεφιν ξέσπασε αμήχανα σε γέλια, ωστόσο ευγενικά θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως πολλές πολλές πληροφορίες. «Έτσι λένε; Ωραία. Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν ισχύει», απάντησε