Νίνο - Ζόζεφιν: Έπεσαν unfollow στο Instagram! Χωρίζουν;

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίνο με την Ζόζεφιν είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους "έσκασε" πριν από περίπου ένα χρόνο και δεν άργησαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και συχνά η τραγουδίστρια μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "είναι ο άνθρωπος της".

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση Νίνο - Ζόζεφιν;

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες που θέλουν Νίνο και Ζόζεφιν να περνάνε μια κρίση στην σχέση τους. Μάλιστα, ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλο στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο...» - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Νίνο Ζόζεφιν χωρισμός

Νίνο Ζόζεφιν σχέση

Βέβαια να σημειώσουμε πως από τον λογαριασμό της στο Tik Tok η τραγουδίστρια δεν έχει κατεβάσει το κοινό τους βίντεο όπου τραγουδάνε. Άρα μπορεί να πρόκειται για απλά φήμες, αφού κιόλας πριν από περίπου 15 ημέρες η Ζόζεφιν μιλούσε ερωτευμένη για τον Νίνο.

Τι έλεγε πριν λίγες ημέρες η Ζόζεφιν για το Νίνο

Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη στο The 2night show την Τετάρτη 14/2 με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την καριέρα της, τα προσωπικά της και την πολύ στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της (δείτε την εδώ).

Η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίνο αποκαλύπτοντας, πως είναι πολύ ερωτευμένη και πως η σχέση της εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είπε η Ζόζεφιν.