Μαμά και κόρη σαν αδερφές: Αυτή είναι η κούκλα τραγουδίστρια μητέρα της Ζόζεφιν που την έκανε στα 19 της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν ζει την απόλυτη ευτυχία, αφού τόσο τα επαγγελματικά της, όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν πολύ καλά με την τραγουδίστρια να απολαμβάνει όσα τις έφερε η σκληρή δουλειά και η ζωή της! Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στο Mega Καλημέρα μιλάει για όλους και για όλα.

Εκτός από τη σχέση της με τον Νίνο, η Ζόζεφιν αναφέρθηκε στη μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή. Μαμά και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ, καθώς έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά. Η μητέρα της Ζόζεφιν ήταν 19 ετών όταν έμεινε έγκυος, τότε που ξεκινούσε τα βήματά της στη μουσική.

Η Μαργαρίτα Βεντή είναι και εκείνη τραγουδίστρια και μάλιστα έκανε επιτυχία τη δεκαετία του 1990. Μέσα από τις δηλώσεις της Ζόζεφιν καταλαβαίνουμε απόλυτα από που πήρε το μικρόβιο της pop star, που έχει γίνει σήμερα.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για τη μητέρα της, Μαργαρίτα

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, τραγουδούσε τα πάντα και ξένο και λαϊκό. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια μου είπε: ''Μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς''. Νομίζω ότι ήταν μικρόβιο, έβλεπα τη μαμά μου από μικρή, που βαφόταν, ετοιμαζόταν, ήταν στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα και εγώ την ώρα που τραγουδούσε και με μάλωσε.

Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Μου είπε χαίρεται για έμενα γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Ήμουν 9 χρονών και την άκουγα στο ραδιόφωνο, είχε κάνει τις πρώτες της επιτυχίες με το ''Καίγομαι και λιώνω''. Η μητέρα μου εγκρίνει τον Νίνο», είπε η Ζόζεφιν.

Φωτογραφίες από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr στο ''Ω stage'' με τη Ζόζεφιν και την κούκλα μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή.

Ζόζεφιν - Μαμά
Ζόζεφιν - Μητέρα