Νίνο: «Ήταν...» - Απάντησε πρώτη φορά για το block στο instagram ανάμεσα σε εκείνον και στη Ζόζεφιν

Τι είχε συμβεί ανάμεσά τους και πως είναι σήμερα το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 10/4 προβλήθηκε η συνέντευξη του Νίνο στο Fay's Time με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή, την καριέρα του και τη σχέση του με τη Ζόζεφιν, που τελευταία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγο καιρό διέρρευσε το unfollow στο instagram ανάμεσα στο ζευγάρι τραγουδιστών και έτσι ξεκίνησαν οι φήμες, που αφορούσαν σε σύννεφα στη σχέση τους (δείτε εδώ την πρώτη τους φωτογραφία μετά το unfollow).

Ο Νίνο λοιπόν μίλησε για τη σύντροφό του και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί στο περίφημο block - unfollow και στο λόγο, που έγινε εξηγώντας, πως συνέβη καταλάθος!

Ο λόγος που ο Νίνο είχε κάνει block στο instagram τη Ζόζεφιν

«To κρατάω για μένα έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο. Γενικά δε θέλω να συζητάω. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές ημέρες. Έχω πολύ ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά, όλα φωτεινά.

Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να υπάρχει επικοινωνία είτε υπάρχει φιλική σχέση, είτε όχι. Ωραία είναι να γελάς με κάποιον και να περνάς ωραία.

Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και χωρίς να παντρευτούν. Μπορεί να είναι για όσα χρόνια μαζί. Πάμε και βλέπουμε. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή, μια ειλικρίνεια σε όλες τις σχέσεις.

Αν κάνω block; Όχι δεν ισχύει αυτό (ότι είχα κάνει στη Ζόζεφιν) ήταν παρεξήγηση, τίποτα», είπε ο Νίνο.