Νίνο & Ζόζεφιν: Κρίση ξανά στη σχέση τους - Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο instagram

Δεν είναι η πρώτη φορά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίνο και η Ζόζεφιν αποτελούν ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που μόλις έγινε και επίσημα γνωστό ότι οι δύο καλλιτέχνες είναι μαζί στη ζωή είδαμε να είναι ακόμα πιο άνετοι με τη δημοσιότητα και τη μεταξύ τους σχέση.

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο διέρρευσε η είδηση για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, καθώς παρατηρήθηκε ξαφνικά να μην ακολουθεί ο ένας τον άλλον στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram.

Τα νέα unfollow μεταξύ Νίνο και Ζόζεφιν στο instagram

Από εκείνη την περίοδο και έπειτα ο Νίνο και η αγαπημένη του φάνηκε να ξεπέρασαν την όποια κρίση. Την Κυριακή 28/4 ωστόσο, παρατηρήθηκε ξανά η ίδια κίνηση, καθώς οι δύο τραγουδιστές προχώρησαν ξανά σε unfollow.

Νίνο - Ζόζεφιν - Unfollow

Οι δηλώσεις του Νίνο για τα πρώτα unfollow

Πριν από λίγο καιρό ο Νίνο είχε δηλώσεις για τα unfollow με την Ζόζεφιν: «Τo κρατάω για μένα έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο. Γενικά δε θέλω να συζητάω. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές ημέρες. Έχω πολύ ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά, όλα φωτεινά.

Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να υπάρχει επικοινωνία είτε υπάρχει φιλική σχέση, είτε όχι. Ωραία είναι να γελάς με κάποιον και να περνάς ωραία. Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και χωρίς να παντρευτούν. Μπορεί να είναι για όσα χρόνια μαζί. Πάμε και βλέπουμε. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή, μια ειλικρίνεια σε όλες τις σχέσεις.

Αν κάνω block; Όχι δεν ισχύει αυτό (ότι είχα κάνει στη Ζόζεφιν) ήταν παρεξήγηση, τίποτα», είπε ο Νίνο.