Survivor spoilers 29/4: Αναμενόμενο! Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι γνώριμος σε αυτή τη διαδικασία

Για δεύτερη σερί εβδομάδα στην ίδια θέση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoilers 29/4: Αναμενόμενο! Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι γνώριμος σε αυτή τη διαδικασία

Νέα εβδομάδα στο Survivor με επεισοδιακό ξεκίνημα, καθώς ανακοινώθηκε ότι μετά τις μονομαχίες αποχώρησης και τα ματσαρίσματα σε αγώνες ασυλίας/επάθλου έγιναν μεικτά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ενώ λίγη ώρα αργότερα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η οικειοθελής αποχώρηση της Χρύσας στο Survivor φαίνεται να αλλάζει τις ισορροπίες, αφού μπορεί το τελευταίο διάστημα να απείχε από αγώνες λόγω τραυματισμών, αλλά ψυχολογικά σίγουρα επηρέασε έναν απ' τους πιο δυνατούς παίκτες των Μπλε, τον Φάνη Μπολέτση, με τον οποίο είχαν έρθει πιο κοντά.

Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor

Οι Μπλε βρίσκονταν αντιμέτωποι με ακόμα μία μεγάλη δοκιμασία, κι ενώ στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να φέρουν πίσω τη νίκη, σιγά-σιγά ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας και τους «λυγίζει» απόψε. Χάνουν τη δεύτερη ασυλία και καλούνται εκ νέου να επιλέξουν έναν παίκτη, που θα μονομαχήσει για την παραμονή του, και όπως θα δείτε παρακάτω δεν δυσκολεύονται ιδιαίτερα...

Οι πιο διαβασμένοι θα θυμούνται, μάλιστα, ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στην μοναδική ασυλία που έχασαν οι Μπλε, αποφάσισαν να βγάλουν ομόφωνα έναν άντρα υποψήφιο. Το ίδιο κάνουν και στη σημερινή ψηφοφορία. Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Ποιος είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Θοδωρής Τουρκογέωργος

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του