Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε την περίοδο της Eurovision - «Το ξαναζώ»

Πριν από έξι χρόνια περίπου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Γιάννα Τερζή το τελευταίο διάστημα της ζωής της έχει περάσει διάφορες δυσκολίες, για τις οποίες έχει μιλήσει ανοιχτά και σε συνεντεύξεις της, αλλά και μέσα από τα social media της. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η περιπέτεια που αντιμετώπισε κατά τη διάγνωσή της με όγκο στον νωτιαίο μυελό (δείτε εδώ πώς το ανακάλυψε και πώς το ξεπέρασε).

Πρόσφατα, ωστόσο, αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok πως έχει αντιμετωπίσει και κακοποίηση. Όλα συνέβησαν την περίοδο που προετοιμαζόταν για την συμμετοχή της στην Eurovision, πριν από έξι χρόνια, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, με το τραγούδι "Όνειρό μου", το οποίο δυστυχώς δεν πέρασε στον τελικό.

Η αποκάλυψη της Γιάννας Τερζή για την κακοποίηση που υπέστη την περίοδο της Eurovision

Χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος την κακοποίησε, ανέφερε απλώς πως όσο κι αν προσπαθούσε να το κρύψει, υπήρχαν σημάδια που την πρόδιδαν. Ακριβώς, όμως, επειδή δεν εξηγούσε τι είδους κακοποίηση υπέστη, υπήρχε μία σύγχυση στα σχόλια, με κάποιους να θεωρούν πως μιλάει ακόμη και για βιασμό.

Η ίδια, όμως, θέλησε να το ξεκαθαρίσει αμέσως, πως η βία ήταν ψυχολογική και συναισθηματική. Τα μηνύματα που δέχθηκε στη συνέχεια από τους ακόλουθούς της, αλλά και από τον κόσμο γενικότερα, για τη δύναμή της και το γεγονός πως μιλάει πλέον γι' αυτό ήταν δεκάδες, κάτι που την συγκίνησε και της έδωσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

«Δεν μπορείς να κρύψεις την κακοποίηση όσο σκληρά και αν προσπαθείς. Τα μάτια θα το δείξουν», έγραφε στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα επισήμανε: «Το ξαναζώ», πιθανότατα επειδή αυτή τη στιγμή στα κανάλια και στα social media η φετινή συμμετοχή, οι πρόβες και οι προετοιμασίες είναι ένα από τα "μεγάλα" θέματα συζήτησης.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή