Γιάννα Τερζή: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή

«Εντάξει, έχουμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννα Τερζή: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε Είδον, σήμερα Τετάρτη 3/4, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή. που ζει απομονωμένος με την μητέρα της στην Θεσσαλονίκη - δείτε το σπίτι του.

Η τραγουδιστής έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, επιλέγοντας έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής κοντά στην φύση και στην οικογένεια του.

Η αποκάλυψη της Γιάννης Τερζή για την υγεία του Πασχάλη

Στις φήμες που βγαίνουν κατά καιρούς και λένε αν είναι καλά η όχι, η Γιάννα Τερζή ξεκαθάρισε: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον. Η πίεση κ.τ.λ.» είπε.

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

Σε άλλο σημείο η Γιάννα Τερζή μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της, ωστόσο κατάφερε να βγει νικήτρια - δείτε την σοκαριστική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνια, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού.

Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως. Κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω. Δεν είχα αίσθηση του κάτω μέρος του σώματός μου» εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.