«Διαγνώστηκα με όγκο στο...» - Η Γιάννα Τερζή συγκλονίζει με την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε

«Σήμερα ολοκληρώνω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γιάννα Τερζή τα τελευταία χρόνια είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις της και με αναρτήσεις της στα social media, πως πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι σήμερα η τραγουδίστρια δεν ένιωθε έτοιμη να εξηγήσει, τι της είχε συμβεί αποκαλύπτοντας μόνο, πως έκανε ένα χειρουργείο και πως ο γιατρός της βρισκόταν στη Γερμανία (δείτε εδώ όσα είχε πει η Γιάννα Τερζή).

Το βράδυ της Παρασκευής 1/12 η Γιάννα Τερζή με αφορμή τα 43 γενέθλιά της αποφάσισε να ''σπάσει'' τη σιωπή της μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram. Έτσι λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε, πως πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό.

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή για το πρόβλημα υγείας της

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο.
Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό.
Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.
Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.

Θα πω μόνο το εξής.
Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιό αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.
Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινη σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.
Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία!
Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω», έγραψε η Γιάννα Τερζή.


Η πρώτη φόρα που αναφέρθηκε σε πρόβλημα υγείας

«Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχουν αλλάξει σε τεράστιο βαθμό η καθημερινότητά μου, η ποιότητα ζωής μου και κατά συνέπεια κι εγώ η ίδια, σε πολλά επίπεδα. Ο λόγος είναι ένα θέμα υγείας, το οποίο μόλις αισθανθώ εντελώς έτοιμη, θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό το post είναι μια απλή υπενθύμιση οτι τα social media δεν αντικατοπτριζουν την πραγματική ζωή, καμιά φορα ούτε στο ελάχιστο.

Κι αυτό δε γίνεται αναγκαστικά επίτηδες για παραπλάνηση, απλά πολλές φορές μεταξύ του “εκτίθεμαι όσο θέλω και μπορώ” και “εκτίθεμαι ολοκληρωτικά” βρίσκεται κάτι πολύτιμο: η ιδιωτικότητα μας.Αφήνω εδώ για σήμερα μια χαρούμενη φωτογραφία, γιατί έτσι αισθάνθηκα και γιατί όποιος με παρακολουθεί, ξέρει πως τα ζώα κάνουν την καρδιά μου να χαμογελά ακόμα και στα πιο δύσκολα!!!», είχε γράψει στο instagram η Γιάννα Τερζή στις 29/10/21.