«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και...» - Η Γιάννα Τερζή "έσπασε" τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της

«Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και...» - Η Γιάννα Τερζή

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, την Τρίτη 1/11 και παρόλο που χώρισε πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της), μίλησε κυρίως για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια και το οποίο της "στέρησε" την μουσική της.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ξανά σε αυτό, όμως πρώτη φορά εξήγησε την σοβαρότητα του ζητήματος, γεγονός που άφησε την παρουσιάστρια άναυδη. Ωστόσο, φαίνεται πως η ίδια έχει επανέλθει πλήρως και όλα ανήκουν στο παρελθόν πια.

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της Γιάννας Τερζή

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να καθίσω και να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όλα καλά τώρα. Δεν ήταν θέμα ψυχολογικό, ήταν σωματικό… Έπρεπε να αφήσω στην άκρη τα πάντα, να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να το λύσω… Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία. Εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω..

Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδερφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά».

Και η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του… όπως και να έχει ανήκει στο παρελθόν…».

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη μάχη που δίνει και με τα κιλά της

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν αποφάσισε να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της. Η τραγουδίστρια που πρόσφατα βίωσε το πένθος, αναφέρθηκε στον υποθυροειδισμό.

Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα από το σπίτι της, πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, όσον αφορά το βάρος.

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Τερζή μάχη με τα κιλά λόγω υποθυροειδισμού