MasterChef: Αγνώριστη η Γωγώ Κωστάκη 6 χρόνια μετά - Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μία άλλη ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Αγνώριστη η Γωγώ Κωστάκη 6 χρόνια μετά - Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν περάσει από το MasterChef όλα αυτά τα χρόνια, λίγοι είναι όμως εκείνοι που έμειναν στη μνήμη του κοινού. Η Γωγώ Κωστάκη είναι μία από αυτούς. Βρέθηκε στο ριάλιτι μαγειρικής πριν από έξι χρόνια και ξεχώρισε εξαιτίας της έντονης προσωπικότητάς της, των τσακωμών της με τους συμπαίκτες της στη βίλα του παιχνιδιού και τις βωμολοχίες της.

Δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως συνέχισε να ασχολείται με τη μαγειρική και μετά το show, δημιουργώντας πιάτα σε διάφορα μαγαζιά και εστιατόρια της Ελλάδας. Λίγα χρόνια αργότερα, όμως, αποφάσισε να φύγει από τη χώρα οριστικά και να δοκιμάσει την τύχη της στην Αυστρία. Φαίνεται πως η απόφασή της αυτή ήταν σωστή, εφόσον αυτό είναι το σπίτι της πια και στην πατρίδα της έρχεται μονάχα για διακοπές.

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ Κωστάκη

Η 35χρονη, συγκεκριμένα, κατοικεί στο ορεινό χωριό, όπου βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο Lech, στην περιοχή Bludenz, στο δυτικότερο αυστριακό κρατίδιο Vorarlberg, στις όχθες του ποταμού Lech. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μέσα από τις οποίες φαίνεται πως η νέα της ζωή της προκαλεί μία εσωτερική γαλήνη και την απολαμβάνει στο έπακρο.

Δείτε επίσης: MasterChef: «Πουλήσαμε ό,τι είχαμε στο σπίτι μας με την σύντροφό μου και...» - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης

Γωγώ Κωστάκη σήμερα
Instagram / Γωγώ Κωστάκη

Γωγώ Κωστάκη MasterChef
Instagram / Γωγώ Κωστάκη