Survivor 2024 – O Τζέιμς Καφετζής απαντάει για την 3ήμερη «εξαφάνισή» του: «Πήγα στο ξενοδοχείο για να φύγω, η Ασημίνα μας "έδωσε" ενώ έκλεβε μαζί μας»

Οι «φαρμακερές» ατάκες του, που κόπηκαν στο μοντάζ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – O Τζέιμς Καφετζής απαντάει για την 3ήμερη «εξαφάνισή» του: «Πήγα στο ξενοδοχείο για να φύγω, η Ασημίνα μας

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή, Fay’s Time του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης για όσα είδαμε, και κυρίως όσα δεν είδαμε κατά τη διαμονή του στο Survivor τους τελευταίους μήνες. Αρχικά ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι... όλοι έκλεβαν, μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, με την παραγωγή να τους ζητάει πίσω ό,τι είχαν πάρει.

«Γενικά από τα παιχνίδια παίρναμε όλοι συνέχεια μπάλες, κρίκους. Σε ένα αγώνισμα είδα ότι ο Γκιουλέκας δεν ήταν καλός στο μπόλας για να κάνει προπόνηση. Τα πέταξα στο ποτάμι για να τα πάρω μετά, γιατί μας κυνηγούσαν οι locals που έστηναν τους στίβους μάχης και δεν ήθελαν να τα παίρνουμε, και τελικά δεν τα πήρα ποτέ. Η παραγωγή είχε δώσει σήμα και στις δύο παραλίες να παραδώσουμε ό,τι είχαμε», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: «Αφού το έχει όνειρο, είναι τρελός!» - ''Κόκκαλο'' η Σκορδά με τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα του μετά το ναυάγιο

Ο Τζέιμς Καφετζής για την 3ήμερη απουσία του

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής του, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε και για την απουσία του, η οποία είχε σχολιαστεί έντονα. Ο παίκτης του Survivor εξήγησε τι είχε συμβεί τότε.

«Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω όταν πεινούσα. Ένας σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε. Το έδειξα στην παραγωγή και τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό. Έψαξα στα σκουπίδια, βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα και η Ασημίνα έτρεξε στην παραγωγή για να μας δώσει. Και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε θα φάτε πρόστιμο ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο τρώει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξαναγύρισα».

Ο Τζέιμς Καφετζής έκλεισε το θέμα, λέγοντας: «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, όταν κλέβεις, δεν ρουφιανεύεις τον άλλον που κλέβει! Αυτό πήγε να κάνει η Ασημίνα. Όλοι έκλεβαν αλλά δεν ρουφιάνεψα ποτέ! Γενικά πολλές ατάκες που έλεγα δεν παίζανε. Μου είχε πει και η παραγωγή ότι δεν τους άρεσε το γεγονός πως είχα πάρει στο χαβαλέ το Survivor και μου έκοβαν ατάκες. Είχα πει για τον ντελιβερά ότι την Ασημίνα και την Κατερίνα τις ξέρει με το όνομά τους. Και η άλλη ατάκα, όταν ήμουν στους Μπλε και ένιωθα ότι οι ομάδες είναι τελείως άνισες, είπα στον Λιανό ότι απέναντι έχουμε την τετράδα του τελικού: Τον Φάνη, τον Γκιουλέκα, την Δαλάκα, έκανα skip την Ασημίνα και είπα τον Ρικουνάκη! Είχαν πεθάνει όλοι στο γέλιο, αλλά το έκοψαν κι αυτό. Η Ασημίνα ήταν η μόνη που δεν γέλασε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζέιμς Καφετζής: «Φέτος μπήκα στο Survivor 100 κιλά» - Πόσα ζυγίζει σήμερα

Τζέιμς Καφετζής: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μέχρι το πρωί - Τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που έπιναν το ποτό τους

Survivor highlights 29/4: Ανησυχία για την Ασημίνα - Ο σκύλος που κυνηγούσε παίκτη και 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler 30/4: 3η ασυλία απόψε! Αυτή η ομάδα θα κερδίσει

Survivor trailer 30/4: «Ρε φίλε με τρελαίνεις», «Μίλα σαν άνθρωπος» - Παγωμένοι όλοι με τον τσακωμό στη μέση του αγωνίσματος

Survivor 29/4: Λογικό - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Survivor 29/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά τη 2η ασυλία - Μπήκε σκυλί στην πίστα και κυνήγησε παίκτη

Survivor: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Survivor spoilers 29/4: Αναμενόμενο! Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι γνώριμος σε αυτή τη διαδικασία

Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για τον Φάνη Μπολέτση - Δυστυχώς...