Τζέιμς Καφετζής: «Αφού το έχει όνειρο, είναι τρελός!» - ''Κόκκαλο'' η Σκορδά με τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα του μετά το ναυάγιο

«Ψάχνει τώρα να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: «Αφού το έχει όνειρο, είναι τρελός!» - ''Κόκκαλο'' η Σκορδά με τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα του μετά το ναυάγιο

Την Παρασκευή 26/4 ο Τζέιμς Καφετζής εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής Fay's Time με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά να υποδέχεται με πολύ μεγάλη χαρά τον πρώην παίκτη Survivor, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι.

Η περιπέτεια του πατέρα του, καθώς ναυάγησε με το σκάφος του στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού ήταν ο λόγος, που οδήγησε τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει από το παιχνίδι (δείτε τη φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση του πατέρα του).

Αφού λοιπόν, ο Τζέιμς επέστρεψε στην Ελλάδα και στη Ρόδο, τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του - την Παρασκευή 26/4 είχε συμφωνήσει να παρευρεθεί στο Fay's Time. Μια ατυχία ωστόσο δεν τον βοήθησε να είναι συνεπής στο ραντεβού του με αποτέλεσμα να ανανεώσει εκ νέου το ραντεβού.

Στα λίγα λεπτά που ο Καφετζής βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα του λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό ναυάγιο που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.

Η αποκάλυψη του Τζέιμς Καφετζή για τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα του

«Ενδέχεται σε δύο ώρες να πετάξω πάλι για Ρόδο. Με τον μπαμπά όλα καλά. Ηρέμησα. Ψάχνει τώρα να πάρει άλλο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει από εκεί, για να μην ξαναπάει μέχρι εκεί. Ε, τι να κάνω εγώ, αφού το έχει όνειρο. Είναι τρελός!», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής για την πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα του.

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση ο πρώην παίκτης Survivor ανέφερε: «Εγώ είμαι καλά, αδυνατισμένος. Έχασα 8 κιλά. Θέλω να το κρατήσω, γύρισα από το Survivor και κάνω δίαιτα».