Βίκυ Καγιά: Άσχημα νέα για τον ημιτελικό του GNTM 3 που προβλήθηκε εχθές

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Άσχημα νέα για τον ημιτελικό του GNTM 3 που προβλήθηκε εχθές

Το βράδυ της Δευτέρας 14/12 παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του ριάλιτι του STAR, GNTM 3, από τον οποίο δεν έλειπαν οι ανατροπές - δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς! Δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης δυσάρεστα νέα χτύπησαν την πόρτα της Βίκυς Καγιά αφού τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB δεν ήταν αυτά που περίμενε η παραγωγή.

Για την ακρίβεια, ο ημιτελικός του GNTM έκανε μικρότερα νούμερα από τις Άγριες Μέλισσες. Σημείωσε, συγκεκριμένα 26,6% στο δυναμικό κοινό ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 έπιασε μόλις 26,9 βγαίνοντας νικήτρια της prime time ζώνης!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 13,3
  • ALPHA: Αγγελική 8,9
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 12,6
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 11,7
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 26,9
  • STAR: Greece Next Top Model 26,6
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,0
  • Mega: Είσαι το ταίρι μου 9,1
  • OPEN Μα πως τα φέρνει 4,6

Όσον αφορά τον τελικό που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, θα υπάρξει μια αποχώρηση "βόμβα" κι εμείς ξέρουμε ποιος φεύγει! Δείτε εδώ το όνομα που δεν καταφέρνει να φτάσει στην τελική τριάδα!

GNTM 3: Σε συναγερμό το Star για τον τελικό - «Φέτος ο νικητής θα είναι ένας»

Απόψε πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και το Star βρίσκεται εδώ και μέρες σε συναγερμό προκειμένου να αποφύγει τα όσα έγιναν πέρυσι στην ανακοίνωση του νικητή, με τη Βίκυ Καγιά από τη μεριά της να ξεκαθαρίζει πως φέτος το έπαθλο θα το πάρει μόνο ένας.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έγιναν στον προηγούμενο κύκλου του δημοφιλούς ριάλιτι και πόσο μάλλον οι άνθρωποι της παραγωγής που ήταν αυτοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το σύστημα που έπεσε και τις δύο νικήτριες που είδαν τα πάνω να έρχονται κάτω.

GNTM περσινός τελικός

Αυτή τη φορά, η Βίκυ Καγιά έκανε ξεκάθαρο πριν από λίγο καιρό πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε πάνω από έναν νικητή με την αγαπημένη παρουσιάστρια να μην διστάζει να αυτοσαρκαστεί μετά το περσινό viral περιστατικό.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά, φέτος η ψηφοφορία του κοινού δε θα είναι δωρεάν προκειμένου να μην υπάρξει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Μάλιστα αυτή τη φορά δε θα γίνει μέσω διαδικτύου αλλά μέσω SMS.