GNTM 3 - highlights ημιτελικού: Τα "καρφιά", τα κλάματα της Παρασκευής και η αποχώρηση

Όσα είδαμε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - highlights ημιτελικού: Τα

Χθες πραγματοποιήθηκε o ημιτελικός του 3ου κύκλου του GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Ωστόσο, η αποχώρηση απογοήτευσε πολλούς και πολλές. Ανάμεσα βέβαια στα highlights είχαμε τα καρφιά της Παρασκευής - που είναι το μόνο κορίτσι που έχει μείνει στο παιχνίδι - , αλλά και "καρφιά' του Αιμιλιάνο προς το πρόσωπο της.

Αυτά είναι όλα τα highlights του ημιτελικού του GNTM 3

Το φλερτ του Έντουαρντ με την γυμνάστρια και το αισθησιακό μασάζ

Η γυμνάστρια του σπιτιού ξύπνησε τους παίκτες με όρεξη για πολλές διατάσεις και ασκήσεις. Ο Έντουαρντ δεν έδειξε να είναι τόσο θαυμαστής της γυμναστικής αλλά της.. γυμνάστριας μη διστάζοντας να την φλερτάρει ευθέως!

Ομολογουμένως, η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εξαιρετικά όμορφη και γυμνασμένη με τα αγόρια να μένουν κάθε φορά.. άναυδοι όταν την βλέπουν.

Σε αυτόν όμως που φαίνεται να έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι στον Έντουαρντ, ο οποίος δεν σταμάτησε να της κάνει κοπλιμέντα και να την φλερτάρει.

Στο τέλος, με αποτέλεσμα να ξεπιαστούν και να χαλαρώσουν οι παίκτες, η γυμνάστρια τους προσέφερε ένα ολιγόλεπτο μασάζ, με τον συγκεκριμένο παίκτη να το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο!

Ο Αιμιλιάνο απαντά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη

O Γιώργος Καράβας έκανε έκπληξη στο σπίτι των παικτών ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης κουβαλώντας αμέτρητα στολίδια και διακοσμητικά, μετατρέποντας το σπίτι σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη, με το μοντέλο να του απαντά ευθέως.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν αρκετά συγκινημένος ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει επιτέλους πως μπροστά του έχει την τελική 5αδα.

Έτσι, ξεκίνησε να ρωτά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά ποιες στιγμές ευχαριστήθηκαν περισσότερο στο GNTM αλλά και ποιες ήταν αυτές που τους πλήγωσαν.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η στιγμή που ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο πως νιώθει μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης και άμα δηλώνει ερωτευμένος. Το επίδοξο μοντέλο, που συγκινήθηκε αρκετά μόλις είδε την αγαπημένη του να φεύγει από το παιχνίδι, με την σειρά του απάντησε πως θεωρεί βαριά κουβέντα τον έρωτα και πως πρέπει να βγει έξω να δοκιμάσουν την σχέση τους αλλά ομολόγησε τελικά πως όντως αισθάνεται full in love.

Για ποιον λόγο ο Ανδρέας δεν έδωσε ντισαβαντάζ;

Oι παίκτες χθες είχαν να δοκιμαστούν σε ένα αρκετά απαιτητικό concept. Μια ανατροπή όμως μόλις είδαμε να γίνεται στο σετ με τον Ανδρέα και τελικά να μην μοιράζει ντισαβαντάζ.

Η σημερινή δοκιμασία έχει στοιχεία περιπέτειας και δράσης με τα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε “fashion υπερκατασκόπους” και καλούνται να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης»: Αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του προηγούμενου πλατό, είχε να αποφασίσει μεταξύ του να δώσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του ή να κρατήσει το αβαντάζ για τον εαυτό του, σύμφωνα με το οποίο έχει τη δυνατότητα να διακόψει στη μέση την φωτογράφιση και να συμβουλευτεί το μόνιτορ των κριτών για τυχόν διορθώσεις.

Ο Αιμιλιάνο «κατακεραυνώνει» την Παρασκευή - «Δεν αξίζει να είναι εδώ!»

Τα μαχαίρια βγήκαν με τον Αιμιλιάνο να κατακεραυνώνει ξανά την Παρασκευή, θεωρώντας άδικο να βρίσκεται στον ημιτελικό.

Δεδομένου ότι η Παρασκευή είναι η μόνη επιστροφή στο σπίτι κάνει τους παίκτες να της επιτίθονται και να μην την θεωρούν άξια για αντίπαλο τους.

Ο Αιμιλιάνο, δε, δείχνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Εύχομαι να μην ακολουθήσουμε το πεπρωμένο να έχουμε μια κοπέλα στον τελικό. Μακάρι να φύγει η Παρασκευή και να είμαστε τέσσερα αγόρια. Δεν αξίζει να είναι στον τελικό, έχει χάσει σχεδόν το μισό παιχνίδι, έξι δοκιμασίες.

Είναι πολλά πράγματα που με κρατάνε την σκέψη πίσω και δεν με βοηθούν να αποδεχτώ ότι είναι ένας καλός παίκτης. Ακόμα θεωρώ ότι έχουμε ένα outsider στην πεντάδα κι εντάξει αν πάει στον τελικό άσε» κατέληξε λέγοντας ο Αιμιλιάνο.

Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή στην δοκιμασία - Τι συνέβη

Η δοκιμασία του φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά την Παρασκευή η οποία λίγο κατά την διάρκεια της φωτογράφισης δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν ήταν η καλύτερα μέρα της Παρασκευής η σημερινή καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι της κάτι που επιδεινώθηκε γιατί έπρεπε να περπατήσει σε τακούνια.

Και σαν να μην έφτασε αυτό, τα σχόλια των αγοριών προς το πρόσωπο της πήγαν σύννεφο καθώς όλοι θεωρούν πως δεν αξίζει να βρίσκεται στον ημιτελικό, ειδικότερα ο Αιμιλιάνο.

Όλα αυτά λοιπόν την στεναχώρησαν αρκετά με αποτέλεσμα να θυμώσει και εν τέλη να δακρύσει. Ειδικότερα ένα σχόλιο του Έντουαρντ, ήταν το κερασάκι στη τούρτα.

Δεν εμφανίστηκε στο πλατό ο Άγγελος Μπράτης - Η έκτακτη ανακοίνωση από τους κριτές

Οι 5 φιναλίστ έφτασαν στο πλατό με σκοπό να κριθούν στην φωτογράφιση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε εκτάκτως.

Οι παίκτες αντίκρυσαν μόνο τους 3 κριτές μπροστά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανησυχίες και απορίες. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε μέσω Skype.

Ο κριτής είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους παιδιά. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί σας σήμερα. Θέλω να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσατε μέχρι εδώ με την αξία σας. Τώρα ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε στο μέλλον».

Κανείς όμως εν τέλη δεν αποκάλυψε τον λόγο που απουσίαζε ο Άγγελος Μπράτης από το πλατό του ημιτελικού ενώ πριν μερικές μέρες ο κριτής έριξε τα καρφιά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τεράστια ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό

Ποιος είναι αυτός όμως που έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε τελικά να πιει νερό;

Και οι 4 κριτές του παιχνιδιού ήταν πλήρως ευχαριστημένοι από την αποψινή επίδοση των παικτών με αποτέλεσμα να τα βρουν σκούρα στο ποιος τελικά πρέπει να αποχωρήσει.

Μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλλειμα, οι 5 εναπομείναντες παίκτες μπήκαν στο πλατό του GNTM γεμάτοι άγχος και αγωνία ενώ η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως δεν έχουν ορίσει παίκτη που είχε την καλύτερη φωτογραφία, γιατί και οι 5 τα πήγαν άψογα!

Τελικά, οι κριτές όσο και αν δυσκολεύτηκαν, κατέληξε από κοινού σε μια απόφαση. Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς θα αποχαιρετήσει το όνειρο του και θα επιστρέψει σπίτι του είναι ο Έντουαρντ!

Αυτή είναι η τετράδα του τελικού Με αυτό τον τρόπο, η τετράδα του τελικού είναι η εξής: Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Ηρακλής και Παρασκευή.