Ο Άγγελος Μπράτης έριξε τα «καρφιά» του στην Ηλιάννα - «Εγώ περνάω τέλεια με την Ζενεβιέβ»

Αποστομωτικός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Άγγελος Μπράτης έριξε τα «καρφιά» του στην Ηλιάννα - «Εγώ περνάω τέλεια με την Ζενεβιέβ»

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μπάκα «τσάκωσε» τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στις πρόβες του τελικού του GNTM 3 χωρίς να διστάζει να ρίξει τα «καρφιά» του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφορικά με τις πρόβες του μεγάλου τελικού και για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι δήλωσε:

«Μόλις έκανα πρόβα το κοστούμι μου για τον τελικό του GNTM, Θα κερδίσει το καλύτερο μοντέλο. Μέσα σε ένα παιχνίδι οι χαρακτήρες αλλάζουν. Όχι δεν έτυχε να με βγάλει κάποιος παίκτης εκτός εαυτού».

Έπειτα σχολίασε και τις δηλώσεις της Ηλιάνας που αναφέρονται στο ότι «δεν βλέπει τη Ζενεβιέβ να περνά καλά στο GNTM» πετώντας τα καρφιά του:

«Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Ηλιάνα. Εγώ περνάω τέλεια με τη Ζενεβιέβ» ενώ για την φημολογούμενη κόντρα της με τον Γιώργο Καράβα τόνισε: «Δεν γνωρίζω το περιστατικό με τον Καράβα. Θα το έδειξε στην τηλεόραση. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση».

Τέλος, ο αγαπημένος κριτής και σχεδιαστής ρωτήθηκε για το αν τον δούμε και στο επόμενο GNTM: «Αν θα γίνει και όλα πάνε καλά και είμαστε καλά μπορεί» κατέληξε.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Άγγελο Μπράτη από το Έλα Χαμογέλα:

Άγγελος Μπράτης: Πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Καράβα και τα σχόλια στην ανάρτηση ήταν χιλιάδες

Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα πόζαρε ο Άγγελος Μπράτης στα γυρίσματα του GNTM 3, που έχουν ξεκινήσει για να είναι όλα έτοιμη στην μεγάλη πρεμιέρα, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η φωτογραφία του έχει χιλιάδες σχόλια.

Ο Άγγελος Μπράτης, είναι συχνός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση θέλησε να καλωσορίσει στην ομάδα τον Γιώργο Καράβα, ο οποίο είναι ο νέος coach των ανδρών. Δες εδώ όσα θέλεις σίγουρα να μάθεις για το μοντέλο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του «Καλώς ήρθες @yiorgoskaravas_official στο @gntmgr #season3 #boysandgirls». Τα σχόλια όπως ήταν επόμενο ήταν χιλιάδες. Όλοι οι followers του αποθέωναν.

Άγγελος Μπράτης Γιώργος Καράβας GNTM 3