Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτες αποκαλύψεις στο Pop Up - «Η Ζενεβιέβ περνάει άσχημα! Είναι...»

Όσα είπε με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτες αποκαλύψεις στο Pop Up - «Η Ζενεβιέβ περνάει άσχημα! Είναι...»

Τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «GNTM 3» σχολίασαν στο «Pop up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μιλάει έξω από τα δόντια για την συμπεριφορά της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στον εκνευρισμό που έβγαζε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αποκαλύπτοντας πως φαίνεται πως περνάει άσχημα.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση. Η Έλενα (Χριστοπούλου) είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά. Ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση.

Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα. Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω πως έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος» είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα ωστόσο από την άλλη, με κομμένο χαμόγελο αποκάλυψε τι συνέβη στην Έλενα Χριστοπούλου.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Απαντάει ανοιχτά για την αποχώρηση Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου από το GNTM 3

Η νέα κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Η Ζενεβιέβ, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε με την απουσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου από το φετινό GNTM και ότι της λείπει και η Έλενα Χριστοπούλου επαγγελματικά ενώ απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είμαστε μία παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα. Καταλαβαίνω ότι είναι αλλιώς να έχεις δική σου εκπομπή. Δεν την έχω δει στο Pop Up. Η Έλενα Χριστοπούλου μου λείπει επαγγελματικά πολύ, αλλά μιλάμε». είπε χαρακτηριστικά η art director.

«Καραντίνα θα έκανα με την Βίκυ Καγιά, θα τσακωνόμασταν σίγουρα για τη φασίνα», κατέληξε.