Pop Up: Η Ηλιάνα με κομμένο χαμόγελο αποκάλυψε πως η Έλενα Χριστοπούλου...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Pop Up: Η Ηλιάνα με κομμένο χαμόγελο αποκάλυψε πως η Έλενα Χριστοπούλου...

Στο σημερινό Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου. Η παρουσιάστρια, με κομμένο το χαμόγελο ξεκαθάρισε ποιο πρόκειται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της μάνατζέρ της.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε γίνει στην Έλενα Χριστοπούλου για την εκπομπή Makeover του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα βρίσκεται τελικά στην παρουσίασή της.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έλενα Χριστοπούλου

«Από την πιο έγκυρη πηγή την Έλενα Χριστοπούλου, είναι αλήθεια δεν θα είναι στο ριάλιτι μεταμορφώσεων. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, απλά αποφάσισε ότι δεν θα ήθελε να το κάνει και ο σταθμός συμφωνεί στο ίδιο. Είναι κοινή απόφαση», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έλενα Χριστοπούλου makeover

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι το ριάλιτι θα προβληθεί με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα μεταμορφώσεων θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν από τον Ιανουάριο του 2021.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Απαντάει ανοιχτά για την αποχώρηση Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου από το GNTM 3

Η νέα κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Η Ζενεβιέβ, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε με την απουσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου από το φετινό GNTM και ότι της λείπει και η Έλενα Χριστοπούλου επαγγελματικά ενώ απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είμαστε μία παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα. Καταλαβαίνω ότι είναι αλλιώς να έχεις δική σου εκπομπή. Δεν την έχω δει στο Pop Up. Η Έλενα Χριστοπούλου μου λείπει επαγγελματικά πολύ, αλλά μιλάμε». είπε χαρακτηριστικά η art director.

«Καραντίνα θα έκανα με την Βίκυ Καγιά, θα τσακωνόμασταν σίγουρα για τη φασίνα», κατέληξε.