GNTM 3: Συγκινημένος ο Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης - «Θα χαθεί ένα βασικό στήριγμα μου»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Συγκινημένος ο Αιμιλιάνο μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης - «Θα χαθεί ένα βασικό στήριγμα μου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 η παίκτρια που είχε τη χειρότερη απόδοση και δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη τελική 6αδα ήταν η Μαριαγάπη. Φυσικά, αυτός που στεναχωρήθηκε περισσότερο ήταν ο Αιμιλιάνο ο οποίος συγκινήθηκε όσο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Τα δυο επίδοξα μοντέλα επιβεβαίωσαν την σχέση τους πριν από μερικές μέρες και χθες έδωσαν το πρώτο τους φιλί στη κάμερα.

Λίγο μετά τη λήξη του επεισοδίου, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τσάκωσε τους διαγωνιζόμενες, οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την αποχώρηση της Μαριαγάπης.

Ο Αιμιλιάνο είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά χρειάζεται τον χρόνο της μετά από κάποιες στιγμές που ξεσπάει. Δεν θέλει να την καταπιέζει κανείς και να τη παρηγορεί. Μπορεί να νιώθω κι εγώ λίγο περίεργα επειδή δεν πήγα να την παρηγορήσω. Δεν είμαι άτομο που δεν έχει αισθήματα και πόσο μάλλον όταν νιώθω έτσι για μια κοπέλα. Θέλω να είμαι πάντα εκεί για εκείνη.

Εννοείται πως θέλω να είμαι πάντα στην εντέλεια. Είμαι και ωραιοπαθής. Δεν είναι κακό, πόσο μάλλον αν είσαι μοντέλο, θέλω να κοιτάζομαι πάντα στον καθρέφτη και να είμαι στην εντέλεια και προσεγμένος.

Ο Ηρακλής βρήκε τη λάθος στιγμή να γελάσει. Όταν μιλάω γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα να γελάνε. Είναι κάτι που απεχθάνομαι. Εκείνη τη στιγμή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος γιατί ήξερα ότι θα αποχωρήσει η Μαριαγάπη, οπότε δεν ήμουν σε θέση για πολλά – πολλά.

Θα χαθεί ένα βασικό στήριγμα μου, μια συντροφιά για μένα. Από εκεί και πέρα, τελειώνει ο διαγωνισμός σε λίγο οπότε θα την ξαναδώ. Εννοείται θα την σκέφτομαι αλλά θα την σκέφτομαι μόνο σε δύσκολες στιγμές. Είναι σκέψεις παρηγοριάς εκείνες. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή που ήθελα να αποφύγω. Θα πρέπει να είμαστε και οι δύο ευγνώμονες για όσα έχουμε ζήσει εδώ και τον καιρό που ήμασταν μαζί», κατέληξε λέγοντας ο Αιμιλιάνο.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Μαριαγάπη: Η ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3 και το "καυτό" φιλί με τον Αιμιλιάνο

Μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM 3,η Μαριαγάπη Ξυπολιά, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Imstagram. Χωρίς ωστόσο, να αναφερθεί στο "καυτό" φιλί που έδωσε με τον Αιμιλιάνο.

Το ταξίδι της παίκτριας, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό τελείωσε και γύρισε στην οικογένεια της, ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριζαν, λέγοντας πως κάπου εδώ αρχίζουν όλα.

«Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαγάπη. Δείτε ωστόσο όσα είδαμε στο επεισόδιο 8/12.

Μαριαγάπη Ξυπολιά GNTM 3 instagram