GNTM 3: Το πρώτο φιλί Μαριαγάπης - Αιμιλιάνο, τα κλάματα & η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το πρώτο φιλί Μαριαγάπης - Αιμιλιάνο, τα κλάματα & η αποχώρηση

Το χθεσινό 9/12 επεισόδιο του GNTM 3, είχε δύσκολες δοκιμασίες και κλάματα. Ενώ μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι, είδαμε και το πρώτο φιλί on camera για Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο.

Αρχικά οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μιλήσουν για τις ανασφάλειες που έχουν σχετικά με την εμφάνισή τους. Ο Ηρακλής λοιπόν συγκλόνισε με τα λόγια του για όλα όσα έχει ζήσει και για τα σημάδια που έχει στο πρόσωπό του.

Ο Ηρακλής προς έκπληξη πολλών εντόπισε στην εμφάνισή του μερικά θέματα που έχει με το πρόσωπό του και την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα μίλησε για το σχήμα της μύτης του που παραμορφώθηκε καθώς την έσπασε όταν «αλήτευε» όπως είπε ο ίδιος, για τα αυτιά του αλλά και για τα σημάδια που έχει στο πρόσωπό του, τα οποία απέκτησε μετά από μία «ενδιαφέρουσα ζωή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα βέβαια έγινε γνωστό πως ο Ηρακλής έχει ήδη χωρίσει με την κοπέλα του. Δείτε εδώ μία φωτογραφία ντοκουμέντο.

GNTM 3: Αγνώριστα τα μοντέλα - Παραμόρφωσαν τα πρόσωπά τους

Τα μοντέλα έγιναν πραγματικά αγνώριστα στο πλαίσιο μίας δοκιμασίας επιβράβευσης. Οι μακιγιέζ παραμόρφωσαν τα πρόσωπά τους και φωτογραφήθηκαν με τονισμένα τα «άσχημα» χαρακτηριστικά τους.

Μπορεί κοιτάζοντας τα μοντέλα να θεωρεί κανείς πως η εμφάνισή τους είναι αψεγάδιαστη ωστόσο όλοι έχουν αμφιβολίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Έτσι, τα μοντέλα έβαλαν έντονες μύτες, μέτωπα, σαγόνια και γενικότερα χαρακτηριστικά και φωτογραφήθηκαν σε πορτρέτα.

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Έντουαρντ ο οποίος θα έχει ένα αβαντάζ για την δοκιμασία αποχώρησης.

Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ η Παρασκευή

Η Παρασκευή ήταν η παίκτρια που αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας και έτσι είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα ντεσαβαντάζ στους συμπαίκτες της, κάτι που έκανε με πολλή σκέψη και αρκετή στρατηγική αν και υπήρξαν και πάλι αντιδράσεις.

Οι παίκτες θα φωτογραφηθούν μαζί με άλογα στο σετ και η Παρασκευή έδωσε στον κάθε παίκτη το σετ μέσα στο οποίο θα βρεθεί μαζί με τον «κολλητό» ο οποίος στη συγκριμένη περίπτωση θα είναι το άλογο.

Όσο για το έπαθλο που θα χαρεί ο Έντουαρντ θα έχει το πλεονέκτημα στη δοκιμασία αποχώρησης όπως και η Παρασκευή, λόγω της νίκης της εχθές, δηλαδή θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες του και να διορθώσει τα λάθη του.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαγάπη - Τι συνέβη;

Η Μαριαγάπη δεν τα πήγε και τόσο καλά στο σετ της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να την παρηγορήσει η Ζενεβιέβ η οποία της εξήγησε πως είναι μία κούκλα και αδικεί τον εαυτό της.

Ενώ ξεκίνησε τη φωτογράφησή της με την καλύτερη διάθεση, η Μαριαγάπη δεν είχε και τόσο καλή απόδοση γεγονός που την έριξε πολύ ψυχολογικά.

Όπως εξήγησε αργότερα στην Ζενεβιέβ, θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι η πιο αδύναμη μέσα στο σπίτι και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο σετ της.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ο λόγος για τη Μαριαγάπη η οποία είχε μεν μία πολύ καλή λήψη αλλά το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο διαγωνισμός είναι πολύ απαιτητικό και η κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Ο Αιμιλιάνο στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή της. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Έδωσαν το πρώτο τους φιλί on camera ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη

Λίγο πριν το τέλος του GNTM 3, η Μαριαγάπη χρειάστηκε να αποχαιρετήσει τον Αιμιλιάνο και οι δυο τους έδωσαν και το πρώτο τους φιλί on camera, λίγο καιρό μετά την επίσημη αποκάλυψη της σχέσης τους.

Η Μαριαγάπη δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του GNTM και έτσι αποχώρησε από το σπίτι σε μία ιδιαίτερη φωτογράφηση.

Αφού μάζεψε λοιπόν α πράγματά της και αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, βρέθηκε έξω από το σπίτι μαζί με τον Αιμιλιάνο και τον αποχαιρέτησε. Μάλιστα εκείνος της έδωσε και μία από τις καλύτερες φωτογραφίες του ως ενθύμιο ενώ και οι δύο ήταν πολύ συγκινημένοι.

TAGS