Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έχει ήδη χωρίσει ο παίκτης του GNTM 3! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Αποκάλυψη τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έχει ήδη χωρίσει ο παίκτης του GNTM 3! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε στο GNTM 3 το άβολο τηλεφώνημα που είχε ο Ηρακλής με την κοπέλα του και... τα πράγματα φάνηκαν να μην είναι τόσο καλά.

Πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα ξεκίνησαν από την Soula Glamorous στο instagram, αναφέρουν πως ο Ηρακλής έχει ήδη χωρίσει!

Ηρακλής Τσουζίνοφ χώρισε

Να τονίσουμε πως αυτά τα επεισόδια που παρακολουθούμε στις οθόνες μας έχουν γυριστεί εδώ και αρκετό καιρό, τώρα όλοι οι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού και περιμένουν την ημερομηνία που θα γυριστεί απλά live ο τελικός. Δείτε εδώ το πρόσωπό της κοπέλας που διατηρούσε σχέση μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ηρακλής.

Ποιος είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ που απασχόλησε στο GNTM 3

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που πέρασε στην επόμενη φάση. Είναι μιγάς. Η μητέρα του είναι από το Ροστόφ (Ρωσία) και ο πατέρας του από τη Γουινέα. Ασχολείται με το μόντελινγκ.

Ανήκει στο γραφείο μόντελινγκ “The Legion” και ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης δουλεύει σέρβις και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα, οι άνθρωποι, τα τοπία και τα νησιά. Το μόνο που φοβάται είναι οι κατσαρίδες.

Όταν βγήκε με το μαγιό είπε στη συνέντευξή του: “Μπαίνω μέσα στο πλατό και βλέπω τους κριτές και με πιάνει ένα άγχος, ένιωσα λίγο αμήχανα με το μαγιό γιατί ξέρω το σώμα μου, ξέρω ότι έχω «πέσει» λίγο”

Σε ερώτηση της Ζενεβιέβ από πού βγαίνει το όνομα Ηρακλής απάντησε: “Ηταν δικιά μου επιλογή. Δεν μπορούσα να είμαι με το όνομα Ιμπραχήμ εδώ, εξαιτίας του bullying. Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα. Οι γονείς μου απλά ήθελαν να με προφυλάξουν. Γενικά ωρίμασα και εγώ, κατάλαβα κάποια πράγματα. Επέλεξα το όνομα Ηρακλής γιατί δεν ήξερα πολλά για την Ελλάδα, αλλά ήξερα τη μυθολογία και ήξερα ότι ο Ηρακλής είναι από τους δυνατούς χαρακτήρες”

H Βίκυ Καγιά όντας τρελαμένη με το περπάτημα του Ηρακλή και τα θαλασσιά του μάτια τον ρώτησε αν πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει το GNTM. Ο Ηρακλής είπε: “Πιστεύω ότι θα μου ανοίξει κάποιες πόρτες. Σίγουρα κάποιος θα το δει που ίσως ενδιαφερθεί για τη δικιά μου εμφάνιση , τη δικιά μου προσωπικότητα. Γενικά είμαι άτομο μαζεμένο, μετράω τις λέξεις μου, προσέχω λίγο τι λέω αλλά δε θα κρύψω πράγματα, δε θα πω ψέμματα, δε μου αρέσει να λέω ψέμματα”

Συνέχισε λέγοντας:” Υπήρξαν εποχές που έπρεπε να δείξω παραπάνω ωριμότητα γιατί μεγάλωσα με τη μητέρα μου στην αρχή και καταλάβαινα ότι για μια γυναίκα να μεγαλώσει έναν άνδρα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δούλεψα γιατί ήθελα να τη βοηθήσω γι’αυτό έχω μια ξεχωριστή θέση για αυτή τη γυναίκα το γεγονός ότι έχω περάσει κάποια πράγματα που πολλοί δεν τα έχουν περάσει με έχει κάνει λίγο πιο ώριμο και πιο σκληρό”

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε: ” Μου αρέσει πάρα πολύ το χρώμα σου, το υπέροχο χρώμα που αγαπάνε όλοι, μου αρέσουν πάρα πολύ τα μαλλιά σου, αλλά θέλεις δουλειά πχ στο σώμα και δεν ξέρω κατά πόσο θα σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά γιατί βλέπω ότι τα αυτάκια είναι λίγο πεταχτά. Παρόλα αυτά είσαι ένας κούκλος, είσαι πολύ όμορφος, μ’αρέσει που είσαι down to earth. Έχεις βάλει στόχο και πιστεύω θα φτάσεις ψηλά οπότε από μένα ένα ΝΑΙ”.

Ο Μπράτης συμφώνησε με το Σκουλό και συμπλήρωσε: “Είσαι πιο ωραίος όταν χαμογελάς. ΝΑΙ”.

Στη Ζενεβιέ άρεσαν τα τατουάζ του και θα προτιμούσε να έχει λίγο πιο πίσω τους ώμους του. Κατά τα άλλα είπε : “Eίσαι ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι που το θέλω πολύ μέσα. ΝΑΙ”.

Τελειώνοντας την κριτική σειρά είχε η Βίκυ Καγιά η οποία είπε τα καλύτερα για τον Ηρακλή:
“Εγώ βλέπω ένα εσωτερικό φως το οποίο έχει φωτίσει όλο το πλατό και αυτό σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για σένα. Καταρχάς συγχαρητήρια στη μαμά σου και συγχαρητήρια και σε εσένα τον ίδιο που έχεις καταφέρει και όλη αυτή την ταλαιπωρία, όποια και να ήτανε, την έχεις μετατρέψει σε φως, την έχεις μετατρέψει σε αισιοδοξία και ελπίδα.

Όλα πάρα πολύ ωραία , και με τα μαλλιά και το σώμα ναι αλλά αυτό που με αφορά και με τραβάει σε σένα και με βλέπεις να σε κοιτάω τόση ώρα πολύ πολύ συγκεκριμένα και συγκεντρωμένα είναι γιατί θεωρώ ότι πάνω στην πλάτη σου μπαίνοντας αν τα καταφέρεις μέσα στο σπίτι και αφήνοντας το στίγμα στο GNTM θα ακουμπήσουν πάρα πολλοί άνθρωποι για να πάρουν από το φως σου για να τους κουβαλήσεις μαζί σου για να τους μάθεις αυτά που ξέρεις, για να σε ακούσουν. Είσαι ένα πολύ υγιές role model , είσαι ένα πολύ υγιές αγόρι πέρα από όμορφο. Είσαι πολύ σοφός για την ηλικία σου και εμένα προσωπικά με συγκινείς πάρα πάρα πολύ γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που είναι όλα τόσο παράξενα και γρήγορα που δε συναντάς τέτοιους ανθρώπους. Θέλω να πεις συγχαρητήρια στη μαμά σου και σε εσένα τον ίδιο που τα παίρνεις όλα και τα κάνεις φως”.

Συγκινημένος από τα λόγια της Βίκυς και των υπόλοιπων κριτών ο Ηρακλής είπε στη συνέντευξή του: “Νιώθω πολύ περήφανος. Νιώθω γεμάτος από αυτά τα λόγια που ακούω από την κυρία Καγιά και απλά με γέμισε, πήρα τέσσερα ΝΑΙ και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ, είναι κάτι που περίμενα και δεν περίμενα και είναι πραγματικά εντυπωσιακό”. Πόσο χρόνων είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ; Είναι 20 ετών.