Καλημέρα Ελλάδα: Κλείσιμο χωρίς την Αναστασοπούλου και έναρξη χωρίς τον Παπαδάκη - Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1

Η ανακοίνωσή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι αναμφίβολα ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και λόγω της χημείας τους στον αέρα, αλλά και εξαιτίας όσων ακούγονται για τους τσακωμούς τους και την πιθανότητα του "διαζυγίου" τους μετά το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ).

Ό,τι και να συμβαίνει παρασκηνιακά όμως, το σίγουρο είναι πως θα μείνουν μαζί μέχρι να ολοκληρωθεί το Καλημέρα Ελλάδα και φέτος στο κανάλι του ΑΝΤ1. Βέβαια, κάποιες μέρες θα βρίσκονται μόνοι τους στο πλατό. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, ο παρουσιαστής θα βγαίνει χωρίς την συνεργάτιδά του στην εκπομπή μέχρι αυτή να σταματήσει για το Πάσχα, διότι εκείνη θα κάνει διακοπές λίγο νωρίτερα, ενώ εκείνος θα καθυστερήσει να επιστρέψει και έτσι η δημοσιογράφος θα εμφανίζεται μόνη για κάποιες μέρες μετά τις γιορτές.

Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Γιώργου Παπαδάκη για το Πάσχα

«Θα χωρίσουμε για λίγο τα τσανάκια μας αυτές τις μέρες. Με στέλνει διακοπές», είπε στο φινάλε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε: «Μια μέρα πριν το Πάσχα η Μαρία, μία μέρα μετά το Πάσχα εγώ».

«Να είστε καλά, καλή Ανάσταση!», επισήμανε η παρουσιάστρια, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές, και αντάλλαξε φιλί με τον συνεργάτη της, ο οποίος είπε με τη σειρά του: «Να είσαστε καλά και πάνω από όλα ψύχραιμοι».

Δείτε επίσης: Έφυγε από το πλατό έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συνέβη με την Μαρία Αναστασοπούλου

Παπαδάκης Αναστασοπούλου φιλί