Μαρία Αναστασοπούλου: Τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαδάκη; Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1

Μένει ή φεύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποτελεί ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και στο Καλημέρα Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι δηλώνει η δημοσιογράφος για τις σχέσεις τους).

Θυμίζουμε εδώ, πως πέρυσι η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της καριέρα - αναλαμβάνοντας την παρουσίαση δικής της εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 λοιπόν, έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της δίνοντας της το τιμόνι της παρουσίασης για την Αρένα.

Οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα και της Έλενας Πολυκάρπου την Παρασκευή 19/4 έγινε γνωστό, πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην δούμε την επόμενη σεζόν τη Μαρία Αναστασοπούλου στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η δημοσιογράφος μάλιστα τόνισε, πως η Αναστασοπούλου δέχεται προτάσεις κα από άλλους σταθμούς, επομένως το τηλεοπτικό της μέλλον είναι αμφίβολο.

Έφυγε από το πλατό έξω φρενών ο Παπαδάκης - Τι συνέβη με την Αναστασοπούλου;

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Λίγες μέρες πριν, είχαμε αναφέρει μάλιστα, τις τρείς φορές που ο Γιώργος Παπαδάκης είχε φέρει εκτός εαυτού την Μαρία Αναστασοπούλου. Εκείνη έδειχνε σε κάποια στιγμή απελπισμένη, γυρνώντας το κεφάλι της από την άλλη πλευρά, όταν πήγαινε να κάνει μια ερώτηση και την διέκοπτε ο Γιώργος Παπαδάκης (δείτε εδώ το βίντεο).

Μαρία Αναστασοπούλου Γιώργος Παπαδάκης καλημέρα Ελλάδα

Κανένας δεν προμήνυε την μεγάλη έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της περασμένης Πέμπτης 11/4. Οι δυο συνεργάτες αρχικά μιλούσαν ήρεμα για το θέμα “Γκρίζες ζώνες για την Τουρκία – τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο” και αφού έκαναν τα σχόλιά τους για αυτό, στην συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από το στούντιο και άφησε την Μαρία Αναστασοπούλου να λέει μόνη της τα θέματα της εκπομπής... Όταν επέστρεψε στον αέρα, έδειχνε εκνευρισμένος και κάθε άλλο παρά ευδιάθετος, η Μαρία Αναστασοπούλου του απηύθυνε τον λόγο, εκείνος όμως σιωπηλός, με την χειρονομία του της υπέδειξε να συνεχίσει να μιλάει εκείνη...

Δείτε το απόσπασμα από 00:17:04 – 00:17:59 και 00:19:05

Ο μεγάλος τσακωμός και η αποχώρηση του Παπαδάκη

Τι συνέβη λοιπόν και για άλλη μια φορά Παπαδάκης – Αναστασοπούλου έφτασαν στα άκρα; Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής και γιατί η Μαρία Αναστασοπούλου όταν επέστρεψαν από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια, ήταν μόνη της μπροστά στο video wall; Τι έγινε στο παρασκήνιο; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μας μετέφεραν έλεγε μεταξύ άλλων, ότι ενώ οι δυο παρουσιαστές είχαν συμφωνήσει, πριν την έναρξη της εκπομπής, να πασάρουν το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, πολύ αργότερα, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης το έδωσε πολύ νωρίτερα, η δημοσιογράφος του παραπονέθηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί και να αποχωρήσει.

“Το στούντιο έμοιαζε με πεδίο μάχης και προσπαθούσαν όλοι να ηρεμήσουν τους δυο παρουσιαστές” μας μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας της πρωινής εκπομπής, που επισήμανε με την σειρά του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι αυτές οι έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους, έχουν φτάσει την επαγγελματική τους σχέση να κρέμεται σε μια κλωστή.