«Με το που πέφτουν οι διαφημίσεις...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τις εντάσεις στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η αλήθεια για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με το που πέφτουν οι διαφημίσεις...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τις εντάσεις στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, παραχώρησε το πρωί της Κυριακής 19/11 η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία απάντησε για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης, το τηλεοπτικό της μέλλον και τις προτάσεις, αλλά και για τις εντάσεις στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ τη στιγμή που της λέει "α παράτα μας").

Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται φήμες για την μεταξύ τους σχέση, παρόλο που ο παρουσιαστής έχει δηλώσει πως είναι άψογη και γι' αυτό όταν αποφασίσει θέλει να είναι και η διάδοχός του. Η ίδια, λοιπόν, έκλεισε στόματα.

Η απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τις εντάσεις στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δεν είναι εύκολο να συνδυάσω την πρωινή εκπομπή, με το ραδιόφωνο και την Αρένα, αλλά μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρά. Δε μας επηρεάζουν οι εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη. Το έχω πει κι άλλες φορές ότι είναι κανονικά πράγματα αυτά όταν έχεις 4 ώρες εκπομπή. Είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες, οπότε ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις και προχωράμε», είπε αρχικά.

Και για τον ανταγωνισμό, δήλωσε: «Είμαστε προσηλωμένοι στο να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καλημέρα Ελλάδα και στην Αρένα, φυσικά κοιτάμε και τι γίνεται γύρω μας. Μέχρι στιγμής μας έχει πάει καλά, ελπίζουμε και ακόμη καλύτερα. Εμείς απλώς δουλεύουμε».

Για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία, επισήμανε: «Εγώ δε λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Γενικώς αν είναι κάτι το οποίο πιστεύω ή πιστεύουν οι αρμόδιοι που μου το προτείνουν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, δε λέω όχι σε τίποτα, ούτε βάζω τις ταμπέλες ενημέρωση - ψυχαγωγία. Ποτέ δεν ξέρεις. Στα αρνητικά σχόλια έχω πάθει ανοσία».