«Ααα παράτα μας από εκεί! Δε θέλω να το συζητάω» - Ένταση ανάμεσα σε Παπαδάκη & Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα

Ο λόγος που διαφώνησαν ανοιχτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ααα παράτα μας από εκεί! Δε θέλω να το συζητάω» - Ένταση ανάμεσα σε Παπαδάκη & Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες και ενόψει της δεύτερης φάσης των αυτοδιοικητικών - περιφερειακών εκλογών, που είχαμε στη χώρα ο Στέφανος Κασσελάκης απουσίασε από την Ελλάδα, καθώς έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι στην Αμερική.

Δείτε επίσης: Έχει ιδιωτική λίμνη και φάρμα ζώων - Το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στην Αμερική

Από πολλούς σχολιάστηκε η απουσία του αυτή, όπως και από τον Γιώργο Παπαδάκη την Τρίτη (17/10) στην εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' με τον παρουσιαστή να θεωρεί άστοχη την περίοδο, που έφυγε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παπαδάκης ήθελε να καταστήσει σαφές, πως δεν τον ενδιαφέρει να φύγει από την ουσία του η συζήτηση περί Κασσελάκη, καθώς η δική του εκπομπή εστιάζει σε αμιγώς πολιτικά θέματα σε αντίθεση με άλλες.

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη

«Το γεγονός, ότι αυτήν την κρίσιμη περίοδο, είχαμε εκλογές ο κύριος Κασσελάκης, εγώ δεν εξετάζω και δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική, αλλά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φεύγει και πηγαίνει Αμερική...δε μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι και να το πάει λίγο αργότερα; Είπα δε με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι μένει...», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μπορεί να πήγε να βγάλει τα χειμωνιάτικα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου με χιούμορ

«Ααα παράτα μας από εκεί...θα το πουν αυτό οι επόμενοι μετά αυτό. Δε θέλω να το συζητάω, δε θα κάτσω να συζητάω για τα ρούχα των πολιτικών προσώπων. Εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά», συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η ανάρτηση του Κασσελάκη από τις ΗΠΑ

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίο έλεγε «Καλησπέρα από τη Νέα Υόρκη θα ήθελα πολύ να ήμουν μαζί σας σήμερα σε μία γιορτή, όχι μόνο της Δημοκρατία, αλλά και του δημοκρατικού κόσμου, του προοδευτικού κόσμου. Ο οποίος σήκωσε ανάστημα και έδειξε ότι είμαστε, είμαστε η πλειοψηφία. Και είμαι υπερήφανος για τη σύγχρονη αριστερά, η οποία έδειξε, ότι όταν ακομπλεξάριστα λέμε πριν καν από την πρώτη Κυριακή, ότι είμαστε με τον προοδευτικό κόσμο με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους, δείτε τι γίνεται. Αυτή η αυτοδυναμία Μητσοτάκη, το μπλε κράτος, η ροή του χρήματος, το επιτελικό κράτος, η αλαζονεία, η οικογενειοκρατία στην πολιτική, και στην οικονομία, και στην κοινωνία, ξαφνικά λαμβάνει μια απάντηση. Είμαι πάρα πάρα πολύ υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Με το που επιστρέψω στην Ελλάδα, θα ξανά ανέβω στη Θεσσαλία, γιατί είναι προτεραιότητά μου οι πολίτες αυτή της περιφέρειας να βρούνε δικαιοσύνη. Δεν θα τη βρούνε από τη Νέα Δημοκρατία, θα τη βρούνε από εμάς, οι οποίοι θα σταθούμε δίπλα τους, δίπλα τους έμπρακτα, όχι μόνο μέχρι να πάρουν αποζημίωση, για να ξελασπώσουν τα σπίτια τους, αλλά μέχρι ο τόπος τους να ανθίσει και πάλι. Να συγχαρώ επίσης, τον Χάρη Δούκα, το Στέλιο Αγγελούδη την Τίνα Καφατσάκη και το Σίμο Ρούσσο, και όλους τους προοδευτικούς υποψηφίους, που πέτυχαν νίκες σήμερα. Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε πάμε τώρα, επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά!»

«Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα. Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, "είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους". Και είδατε τι έγινε.»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του: