Έχει ιδιωτική λίμνη και φάρμα ζώων - Το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στην Αμερική

Σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Αμερική πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον σύντροφό του Tyler McBeth (δείτε εδώ γιατί) και η εκπομπή του MEGA, Live News, έφερε στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το πολυτελές διαμέρισμα που μένουν εκεί.

Βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες σε προάστιο της Νέας Υόρκης, δίπλα σε άλλο ένα διαμέρισμα το οποίο ενοικιάζεται αυτές τις ημέρες, καθώς λειτουργεί ως Airbnb. Είναι μέσα στο πράσινο, με ιδιωτική λίμνη, γύρω από την οποία υπάρχει φάρμα με ζώα και μία αφορά με πλούσια και φρέσκα υλικά.

Το διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική

Μέσα σε αυτό υπάρχουν δύο τεράστια υπνοδωμάτια, σάουνα μέσα στο μπάνιο, με εσωτερική σκάλα. Όλοι οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν και ανιχνευτές, τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.

Η πρώην σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πριν το coming out

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτο θέμα συζήτησης όλες αυτές τις ημέρες, με τους δημοσιογράφους να αναζητούν από το τι τρώει στα εστιατόρια που επισκέπτεται με τον σύντροφό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ το πουρμπουάρ που άφησε στις Σπέτσες), μέχρι το "σκοτεινό" του παρελθόν.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της τελευταίας γυναίκας συντρόφου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την Τετάρτη 4/10, το Πρωινό κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για τον ίδιο, κάνοντας μία τρομερή δήλωση για την σχέση τους.

«Ήμουν η αρραβωνιαστικιά του. Η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του. Για 7 χρόνια. Δεν έχω κανένα σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας για πρώτη φορά πως δεν ήταν μία απλή σύντροφος και πως ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Δείτε επίσης: Πιασμένοι από τη μέση οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη σε βραδινή έξοδο - Η μητέρα του, Λία με εντυπωσιακό κόκκινο σακάκι